Ki mi alapján dönti el, hogy az orvos tanácsára befekszik-e pszichiátriára? 40f
Első alkalommal nem tudtam, két napig csak sírtam, hogy haza akarok menni. Igaz, akkor nem önszántamból mentem be, hanem a szüleim "vitettek", de jogosan, mert szörnyű állapotban voltam. Majdnem két hónapot voltam benn...
A többi benn fekvés már rövidebb volt, egy-két hét, de azokat már elég jól viseltem. Ha önként fekszel be (és nem a zárton vagy), jogod van hazamenni, de szerintem ha már egyszer rászánod magad, ne add fel félúton.
Hidd el, nem vészes, van, hogy olyan "jó társaság" akad össze, hogy még jól is érzed magad. Én volt, akivel még a kórház után is tartottam a kapcsolatot. A pakliban persze az is benne van, hogy nagyon rossz szobatársakat fogsz ki, ezt nem tudhatod előre, főleg, hogy az osztályon is állandóan változások vannak, tehát ami 15 éve x módon működött, az most lehet, hogy egész máshogy lesz, főleg most, a járvány miatt.
Az az állapotodtól függ, az orvos dönti el, milyen gyógyszert fogsz kapni.
Én nagyon rossz alvó vagyok (gyógyszerfüggőség miatt), ezért nem mindig tudtam aludni, de a többség szinte egész éjjel horkolt, sokan nappal is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!