Miert jo ha a pszichiatrian estere teletomik a beteget gyogyszerrel?
Ha valaki pszichiátrián van, akkor már eleve csak szar lehet.
Szerintem egyébként azért, mert a hirtelen mellékhatásokat így át lehet aludni. Tele pedig nem tömik, vannak gyógyszerek, és a beteg eldönti, hogy sírógörcsöt, idegrohamot, vagy gyógyszert akar a mellékhatásaival. El kell dönteni, melyik a kisebbik rossz, nem a hibát keresni abban, ami eleve hiba.
'...és a beteg eldönti...'
2# látszik hogy életedben nem jártál pszichiátrián.
Olyan nincs, hogy hirtelen mellekhatasok.
Amig nem hat a gyogyszer addig folyamatosan tartanak. 2-4 het amig a gyogyszer beall.
A gyogyszerezes altalaban reggel van meg este.
Este a rivotril az igazan nagy slager, hogy aludjanak az emberek.
A zart osztalyon meg alapbol levan szedalva mindenki.
Pont tegnap adtam at egy csomagot a zarton..elegge vilagtalan tekintetu embereket lehetett latni.
nem...szerintem te ezt nagyon félreérted. A pszichiátria nem egy hotel... Önként mész be és vállalod azt, hogy az orvosi utasitásokat teljesited.
Olyan nincs, hogy te nem veszel be gyógyszert..vagy megteszed vagy szia. Ha meg nincs szükséged a gyógyszerre, akkor mit keresel ott?
Ha meg személyiségterápiára van szükséged akkor meg nem a korházak pszichiátriája az ideális hely.
De a klinikáknál is ahol személyiségterápia van, ott is alap a gyógyszer.
Nekem pl generalizált szorongásom van, nem is annyira vészes..még is alap a gyógyszer + terápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!