Egy 6 éves kislány látja ahogy elütik a macskáját, majd amikor az autó "legurul" az állat téteméről a gyerek odamegy és nevetve elkezdi piszkálni, azt mondogatja hogy a macskának kilapult a feje. Később több embernek nevetve meséli el. Ez normális?
#1 Szerencsére nem.
Köszi a válaszokat, ezek szerint nem én reagálom túl..
Az, hogy a lány miért nem rémült meg a sérült, véres tetemtől, azt én se értem... fura, de szinte egészen biztosan "kinövi", nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, mint az előző válaszoló írta, persze attól még jobb fenntartásokkal kezelni ezt az esetet.
A jelenet mesélése a lány - főleg egy 6 éves kislány esetében - komolytalan, így a fogadó(k) pusztán viccként kezeli(k) a mondandóját. Ebből profitál a lány, mivel odafigyelnek rá, humorosnak tartják, így akár természetes, hogy a továbbiakban is elmeséli ugyanezen esetet még meggyőzőbb mosollyal.
Zoltán, 20
Ezek nem ilyen világos dolgok. A legtöbb ember azt sem fogja fel, hogy amit eszik az lényegében egy ilyen kedves kis állat, akit a kedvéért megöltek.
Szerintem valahogy az van, hogy ezt megtanuljuk valahogy. És ő meg még nem tanulta meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!