Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkosság, mit tegyek?

Öngyilkosság, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Teljesen kilátástalan az életem megbuktam az iskolába az utolsó év előtt úgy érzem sose lesz meg érettségim, elvesztettem régi barátaimat senkivel nem beszélek és nem találkozok, felszedtem 20 kilót az elmúlt évben, már teljesen elhízottnak nézek ki, eddig se volt sose barátnőm így pedig tényleg sose lesz, ha belenézek a tükörbe csak a szomorúság fog el, az egészségemmel is problémáim vannak kórházba kell járnom amit nem tudok elviselni teljesen pánikba esek tőle, ezáltal már napi szinten iszok mert már nem bírom ezt a terhet, nem tudom senkivel megosztani problémáimat és nem is merem vállalni olyan előtt akit ismerek, pszichológussal is próbálkoztam már de nem segített, úgy érzem az egyetlen dolog ami maradt hogy végezzek magammal, mert már évek óta minden csak a rossz felé halad, nincs semmim, egy senki vagyok, egy szánalmas vesztes, egyedül a szüleimet sajnálnám mert tudnám hogy nem bírnák ki ha én elmennék, de egyszerűen ez nekem nem élet csak szenvedés, én is tudom hogy ez rossz de egyszerűen nem látok más kiutat, hiába mondják hogy jajj minden rendbe jön csak akarni kell ez nem így van az emberek nagy ívbe lesz*ják a másika tisztelet a kivételnek

kiröhögik őket , kigúnyolják nemhogy segítenének vagy legalább csöndbe maradnának. És nem nem kell gúnyosan beszólni hogy emos vagyok mert nem vagyok és nekem se tetszik az hogy csak divatból csinálnak rossz dolgokat, sajnos én nem divatból hanem azért mert tényleg szar helyzetbe vagyok..

2010. aug. 15. 00:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha akarod akkor öld meg magad. A saját életedről te és csak te döntesz nem más (kivéve ha más öl meg). Először minenképp próbáld megtalálni a kiutat a bajaidból, de ha nem megy és nem látsz más kiutat akkor öld meg magad. Ez a te döntésed és ha te ezt akarod akkor csináld. Ez is a szabadsághoz való joghoz tartozik. Nem jó dolog, de ha szerinted csak ez számodra az egyetlen kiút akkor csináld!
2010. szept. 24. 19:55
 22/22 anonim ***** válasza:

sportolj sokat,azzal levezetheted a düht,és a stresszt,és még fogysz is!

az mtv-n szokott lenni egy olyan műsor hogy "Valaha kövér voltam"

arról szól hogy személyi edzőt fogadnak fel az elhízott fiatalok,és nyáriszünetben lefogynak.

magyarul a nyarukért cserébe visszakapják az életüket

hidd el,ha nekiállsz sportolni,és diétázol,pár hónapon belül olyan jól fogsz kinézni hogy hihetetlen

és tanulj!

járj el ismerkedni,vagy vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal

és ne fojts magadba minden érzelmet,hanem beszélj róluk valakivel akiben megbízol!

szurkolok neked! :)

13L

2011. aug. 8. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!