Öngyilkosság, mit tegyek?
Teljesen kilátástalan az életem megbuktam az iskolába az utolsó év előtt úgy érzem sose lesz meg érettségim, elvesztettem régi barátaimat senkivel nem beszélek és nem találkozok, felszedtem 20 kilót az elmúlt évben, már teljesen elhízottnak nézek ki, eddig se volt sose barátnőm így pedig tényleg sose lesz, ha belenézek a tükörbe csak a szomorúság fog el, az egészségemmel is problémáim vannak kórházba kell járnom amit nem tudok elviselni teljesen pánikba esek tőle, ezáltal már napi szinten iszok mert már nem bírom ezt a terhet, nem tudom senkivel megosztani problémáimat és nem is merem vállalni olyan előtt akit ismerek, pszichológussal is próbálkoztam már de nem segített, úgy érzem az egyetlen dolog ami maradt hogy végezzek magammal, mert már évek óta minden csak a rossz felé halad, nincs semmim, egy senki vagyok, egy szánalmas vesztes, egyedül a szüleimet sajnálnám mert tudnám hogy nem bírnák ki ha én elmennék, de egyszerűen ez nekem nem élet csak szenvedés, én is tudom hogy ez rossz de egyszerűen nem látok más kiutat, hiába mondják hogy jajj minden rendbe jön csak akarni kell ez nem így van az emberek nagy ívbe lesz*ják a másika tisztelet a kivételnek
kiröhögik őket , kigúnyolják nemhogy segítenének vagy legalább csöndbe maradnának. És nem nem kell gúnyosan beszólni hogy emos vagyok mert nem vagyok és nekem se tetszik az hogy csak divatból csinálnak rossz dolgokat, sajnos én nem divatból hanem azért mert tényleg szar helyzetbe vagyok..
Gondolja arra, hogy amíg életben vagy addig bármi megtörténhet. Nem tudhatod, hogy mi lesz 10 év múlva. Ha öngyilkos leszel akkor még csak esélyed sem lesz arra hogy később boldog életet élj.
Amúgy meg nem igyál napi szinten, mert attól nem fog javulni semmi. Menj el pszichiáterhez, írass fel egy kis antidepresszánst, az sokat használ, meg próbálj minél többet mozogni, sportolni.
Persze, így is lehet nézni a dolgokat.
Meg lehet máshogy is. Én az elmúlt 5 évben háromszor csalódtam olyan emberben, akiről azt gondoltam, hogy legjobb barát. Voltam közel 90 kilós, és a főiskolát sem sikeült elvégezni, legalábbis csak az egyik szakot. Az egészségem napról napra romlott, eleinte csak allergia, aztán jött a bipoláris zavar, meg epstein-barr fertőzés, aztán meg a barátnőm elhunyt, úgy, hogy előtte elhagyott, megszakított mindnekivel minden kapcsoaltot, és titokban öngyilkos lett.
Mégis itt vagyok, és bár azóta sem vagyok mindennel elégedett, de helyreálltam. Pedig nem láttam reményt.
És nem, nem fog MINDEN rendbejönni. Lesznek bizony még nagyon nagy gondok. Ilyennel ne is áltasd magad, hogy majd minden rendbe jön. De jobb még lehet. Valószínű nem lesz annyi barátod, hogy Dunát rekessz velük, de nem is ez a cél. Csajod sem lesz egyből. De nem szabad mindenben a negatívumokat keresni. Erősnek kell lenni, és felállni. Nehéz? Igen. Sz*r érzés? Igen, az. De a megoldás nem az, hogy kinyírod magad. Azzal mit oldasz meg? Semmit, még azt a halvány esélyt is elveszed magadtól, hogy valaha jobb legyen.
a fogyáshoz ezt tudnám ajánlani: [link] nekem bevált
vegyél új ruhákat, új frizura, esetleg enyhe smink (a külsődön ezekkel tudsz változtatni)
amúgy lány vagy fiú vagy? milyen egészségügyi problémád van?
inni meg tényleg ne igyál mert az semmit nem old meg sőt csak rosszabb lesz
az öngyilkosságot meg végképp felejtsd el mert tényleg nem tudhatod mi vár rád 1-2 nap vagy év múlva és amint írtad a szüleid sem tudnák elviselni
ne ronts ilyenekkel a sajt helyzeteden
sportolj,egyél egészségesebben és kevesebbet mint eddig
akár chat-en is szerezhetsz barátokat ott is vannak jófej, nornális emberek
és ne gondolj mindig arra hogy milyen rossz már neked hanem próbáld róla elterelni a figyelmedet
menj el strandra rokonokkal(ha úszol akkor még fogyni is fogsz), készíts gyöngy karkötőket az is elvonja a figyelmed és több óráig is elvagy vele
a tanulásba pedig idén nagyon húzzál bele, talán ez a bukás kitartást ad majd a további tanuláshoz
a régi barátaidat miért veszítetted el?
előző:
"eddig se volt sose barátnőm"-fiú, úgyhogy kérdező hanyagold a sminket!
Szerintem eddig jo valaszok szulettek es fogadd meg a tanacsokat!
En csak par gondolatot fuznek hozza! Fiatal 20 eves vagy radasul fiu nem hiszem, hogy a lanyok elkerulnenek azert mert mackos alkat vagy hidd el sok lany bukik az ilyen sracokra de ahhoz, hogy erre ragyere kezdemenyezni kell nem szabad ugy neki indulni semminek, hogy ohhh ez biztos nem sikerul hiszen negativ dolgokat arasztasz a kornyezetednek! Akik kirohognek vagy kigunyolnak azok szanalmas idiotak akik meg nalad is szerencsetlenebbek es azert csinaljak ezt mert igy azt hiszik tobbek lehetnek pedig nem ok belulrol erzik, hogy kevesek es tele vannak kisebbsegi kompelxusokkal! A suli meg ha nem sikerul elsore majd sikerul masodszor vagy harmadszor eleg sokan vannak akik csak tobbszori nekigyurkozesre erettsegiznek de attol nem lesznek kevesebbek sot barati tarsasagban idovel mar jokat nevetnek rajta! A regi baratok miatt ne keseregj a Te kordbon termeszetes, hogy jonnek mennek a baratok! Hisz mindenki akkor kezdi megtalalni az elet dolgait komoly baratno, munka stb. Szerintem a legfontosabb, hogy eloszor is onmagad fogadd el hisz ha nem igy teszel ezt hogy varod mastol? Es a legfontosabb az lenne ha felkeresnel egy szakembert a problemaddal en Eszak-Amerikaban elek itt rengetegen jarnak ilyen problemakkal szakemberhez es ezert nem is nezi le senki az embert ha segitseget ker ez ha jol tudom MO-n meg gyerekcipoben jar. Viszont therapia kereteben jarhatsz olyanbk csoportokba ahol hasonlo problemakkal kuszkodo emberek vannak! Ott megbeszelitek a problemakat es meglatod mennyire nem vagy egeydul ezzel a dologgal es sok ismeretsgere es baratra is szert tehetsz!!! Es azt tanacsolom, hogy akik itt segitseget ajanlottam mindenkeppen fogadd el toluk ha mas nem legalabb szerze egy par ismerost azzal nem vesztesz semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!