Öngyilkosság, mit tegyek?
Teljesen kilátástalan az életem megbuktam az iskolába az utolsó év előtt úgy érzem sose lesz meg érettségim, elvesztettem régi barátaimat senkivel nem beszélek és nem találkozok, felszedtem 20 kilót az elmúlt évben, már teljesen elhízottnak nézek ki, eddig se volt sose barátnőm így pedig tényleg sose lesz, ha belenézek a tükörbe csak a szomorúság fog el, az egészségemmel is problémáim vannak kórházba kell járnom amit nem tudok elviselni teljesen pánikba esek tőle, ezáltal már napi szinten iszok mert már nem bírom ezt a terhet, nem tudom senkivel megosztani problémáimat és nem is merem vállalni olyan előtt akit ismerek, pszichológussal is próbálkoztam már de nem segített, úgy érzem az egyetlen dolog ami maradt hogy végezzek magammal, mert már évek óta minden csak a rossz felé halad, nincs semmim, egy senki vagyok, egy szánalmas vesztes, egyedül a szüleimet sajnálnám mert tudnám hogy nem bírnák ki ha én elmennék, de egyszerűen ez nekem nem élet csak szenvedés, én is tudom hogy ez rossz de egyszerűen nem látok más kiutat, hiába mondják hogy jajj minden rendbe jön csak akarni kell ez nem így van az emberek nagy ívbe lesz*ják a másika tisztelet a kivételnek
kiröhögik őket , kigúnyolják nemhogy segítenének vagy legalább csöndbe maradnának. És nem nem kell gúnyosan beszólni hogy emos vagyok mert nem vagyok és nekem se tetszik az hogy csak divatból csinálnak rossz dolgokat, sajnos én nem divatból hanem azért mert tényleg szar helyzetbe vagyok..
Kezdj el olvasni valamit! Nekem sokat segítettek:
-La Fontaine meséi: ezek felnőtteknek szólnak, a felnőttekről, igaz, állatokkal elmesélve. Nagyon tanulságosak, és segítenek eligazodni az életben. (Pestis az állatok között a kedvencem, de még a negyedénél sem járok az egésznek.)
-Szerb Antal: Utas és holdvilág című regényét pedig letöltheted hangjátékban is, ha nem szeretsz olvasni. A végén a csattanó választ adhat neked is. És ne sikolj át azokon a részeken se, amikor a kétféle szerelemről beszél, vagy hogy miért bűn keresztülvonatozni Olaszországon:)
-Márai Sándor: Füves könyv
Elhiszem, hogy csalódtál az emberekben, én is átélem ezt nap mint nap. De azt sose felejtsd el, hogy vannak szerencsére olyasvalakik is, akik önzetlenek, képesek a barátság érdekeit szem előtt tartani a sajátjaik előtt, és még jófejek is:) Ezen a fórumon is már vagy 10-en a segítségedre siettek:) Ki előbb, ki utóbb de szerez ilyen barátokat a való életben is. Kitartás, hidd el, csomó dolog van amiért érdemes élni, remélem erre te is rájössz!
Válaszolj, ha segítettünk azért, ha nem, azért!
hát, ez tényleg szörnyű, az én anyukám operacionalizált pszichidinamikus pszichodiagnoszta és pszichoterapeuta, szerintem tudna segíteni, már nem azért mondom, de már 4 ember életét megmentette az öngyilkosságtól, és több 1000 ember gyógyított meg!!!
szerintem nincs elég önbizalmad, ha nem is vagy túl vidám, próbáld magad annak mutatni, és így barátokat tudsz találni, csak add magad, és ha meg is buktál, még lehetsz jó tanuó, csak hajrá, néha sétálj egyet egy erdőben, és merengj el az élet szépségeiben, mennyi mindent hagynál ki ha öngyilkos lennél, menj el néha bulizni, vásárolj, dobd fel mahgad, ha pedig nincs túl sok pénzed, akkor sétálj, nézelődj, ha van, nyáron utazd be a világot, nézz múzeumokat, már ezzel is okosabb leszel, olvass, kirándulj!!! ésvidámabb, felszabadultabb leszel, hidd el, ha pedig szereted a szüleid, akkor nem leszel gyilkos
NEM A HALÁLHOZ KELL BÁTORSÁG, HANEM AZ ÉLETHEZ
sok szerencsét!!! remélem megfogadod tanácsomat!!!
Öngyilkossá helyett határozd el magad!! Ígérd meg magadnak h jobb leszel, új életet kezdesz..sok zökkenő lesz de hidd el menni fog, csak akarni kell!!
1. rossz anyagi helyzetben vagy, gondolom nem tudsz költeni magadra! akkor vállalj munkát diákszövetkezeten keresztül!! rugalmasak és így elkezdhetnéd magad rende hozni!!: fodrász, pár smink és ruha...ezek rengeteget dobnak ám rajtad!
2. tanulás az alap...a normális fiúk nem szeretik a buta de szép lányokat, főleg nem a csúnya buta lányokat!!!
3. valószínüleg csak akkor fogod jobban érezni magad ha rendbe szeded magad, addig depis leszel...de ne add fel, csak próbálj változtatni!!!Gondolom te is ismersz olyan lányokat akiknek minden sikerül...a titok h ők AKARJÁK és TESZNEK érte...nem üllnek mint egy tejbe tök!!
Ébredj fel, légy jó magadhoz, szeresd magad és mások is szeretni fognak.....
Innentől 2 lehetőséged van:
-öngyilkosság: megfosztod magad minden lehetséges jótól, estleges pozitív változástól.
-küzdeni, küzdeni,küzdeni és végül boldognak lenni
Gimiben nem voltam népszerű,inkább Betti a csúnya lány...helyre hoztam magam...főiskola végére én lettem a menő csaj :)az életben ez gyakori...ezért van ennyi ilyen film:)
Én már háromszor próbáltam meg öngyilkosságot. De mindig túléltem. Egész másképp látoma világot, nekem tetszik. Egyre jobb. Sajnos most ősszel megint elé xar kedvem van. Úgyhogy lehet hogy többször kell mennem pszichoterápiára. Az öngyilkosság bátor dolog, de elég lúzerség. Más kiutat kerestem. Először ittam, aztán pedig mindig másba kapőaszkodtam. Már 1 éve antidepresszánson élek. Úgy érzem egyre kieggyensúlyozottabbá válok tőle váltam. Bár még mindig sok gyógyszert szedek, de az öngyilkos, önkárosító gondolatok csillapodnak...
keress fel egy iufjúságpszichiátriai osztályt. Ott biztos tudnak segvíteni. Kapsz egy jó SSRI-t, és jobb lesz minden.
17/f VOLTAM
Mindent tudok a depresszióról, öngyilkosságról, gyászról, önutálatról és sehovátartozásról. Vègig jártam ezeket az utakat! Olyan, hogy minden rendben van, olyan nincs, hisz még egy lakatlan szigeten is lenne problémád a kókuszdió feltörésével vagy tűzgyujtással, ha érted ezt.
Írj privit és megadom az msn címem, melletted vagyunk és nem ellened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!