Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kinek mi oldotta meg az...

Kinek mi oldotta meg az alvási nehézségeit?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 15:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez van, ilyen felrezzenés. De én nem érzem magam stresszesnek. Az egyetlen dolog, amin stresszelek néha az a tanulás, de azon is csak néha. Nem rendszeresen. Ráadásul ez a felrezzenés akkor is van, amikor nincs oktatás. De egy nem vagyok stresszes, kettő ha ilyen saját testsúlyú gyakorlatokat csinálok az nekem elviszi a stresszt, de nem fáraszt le. De meg nekem alapból sincs gondom ezzel. Jól bírom, nem blokkol le, nem szoktam a sarokban kuporogni. És más érzelmekkel is jól bánok. Mentálisan jól bírom a dolgokat. Ezért is érthetetlen ez nekem. Ennek lehet vajon nem pszichés oka? Kíváncsi vagyok mikor múlik el... Az jó, hogy neked megoldódott.
2021. jan. 30. 01:27
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Bár én nem vagyok szakember, de szerintem ennek csak pszichés oka lehet. Magamból kiindulva gondolom ezt természetesen.

Az, hogy úgy érzed jól bírsz mindent mentálisan, nem jelenti, hogy nem hatnak rád a stresszhelyzetek, még ha nem is érzed úgy.

Én azt tanácsolnám, hogy vizsgáltasd ki magad. Ha a kivizsgálás nem mutat semmit,akkor felkeresnék egy pszichológust.

Hosszú távon az egészségedre nagyon káros hatással van, ha nem tudod rendesen kipihenni magad.

2021. jan. 31. 19:35
 23/23 A kérdező kommentje:
Hét már gondolkodom a kivizsgáláson. Nem lesz cocid elmegyek.
2021. febr. 2. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!