Miért kell lepontozni a válaszadók felét? Azért mert a többi válaszadónak nem tetszik, hogy másoknak nem az segít ami nekik?! :D
A kérdés az volt,hogy kinek mi segít. Mindenkinek más, de attól még a válaszok hasznosak. Pff.
Sajnos sehogy, csak gyogyszerrel :(
De regen tudjatok mire tudtam aludni? A TV Paprikara. Azert mert tevere aludtam, de rajottem, hogy barmilyen eroszakos musor is johet es az nem tesz jot. Ezert lett a TV Paprika. Ebbol meg az lett, hogy egesz nap kajakrol abrandoztam es ettem. Es hiztam is. Aztan abbahagytam a fozos musorokra alvast es ez megszunt. Szoval ezt nem ajanlom.
Szerintem amiket irtak, meditacio, megfelelo parna, ezek jok. Csak a gyogyszerrol kene leszoknom vegre. Ja es a mese kazettas is nagyon jo otlet, aki irta! Es barmilyen gyerekkorra vagy kellemes idoszakra emlekezteto emlek segithet.
Kérdező!
Magnéziumot és egyéb vitaminokat szedsz?
Nekem is volt egy ilyen pánikolós állandóan felébredős időszakom.
Egy idő után már elalvás előtt is stresszben voltam, hogy megint nem fogok tudni aludni. Ezt a szorongást valahogy el kell engedned, különben nem fog megoldódni a helyzet.
A vezetett meditációkat ajánlom. Elvonja a figyelmed a szorongásról.
Pontosan tudom miről beszélsz, velem is ez volt. Bár nem ennyire hosszú ideig. Nekem olyan érzés volt, hogy amikor már félálomban voltam arra ébredtem, hogy összerezzenek abban a pillanatban mielőtt ténylegesen elaludnék. Én akkoriban nagyon stresszes időszakot éltem meg, de miután kicsit javult ez a helyzet, elmúlt ez is.
Nálad nincs valami folyamatos stressz faktor az életedben?
Sajnálom, hogy neked még nem javult. Nekem a pszichológus nagyon sokat segített a stressz kezelésben.
- 18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!