Mi tévő legyek? Egy depressziós
Névtelenül bárki bármit leírhat...
A pszichológus is ezzel fogja kezdeni. Mert amig az okot nem tudod letenni, kiadni magadból, addig a gyógyulás sem lehetséges.
A múltat tudni kell elengedni...ott a férjed, a gyerekek, kell ennél több, vagy szebb dolog?
Esetleg barátok, vagy ha nagyon zárkózott vagy, akkor egy jó hobbi...ha nem vagy bajban, akkor pedig ne generálj magadnak bajt...de ha tényleg baj van, akkor kérj segítséget! Nincs, amit ne lehetne megoldani!!! Főleg együtt!
Esetleg ez a kérdés segíthet valamennyire, ha beleolvasol:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Ha intézetbe befekvést vállalnál, akkor esetleg egy terápiát is el tudnál bírni talán, mit gondolsz? Én mindig feldobódtam, megkönnyebbültem az ülések után, pedig alig bírtam elvonszolni magam rájuk. A fővárosban van ingyenes is: [link]
A depresszió egyik tünete pont az, hogy az ember nem is akar segítséget kérni, kapni, mert egyrészt azt érzi igaznak, amit gondol, másrészt meg nem tudja elképzelni, hogy van számára más út.
Én már kicsit jobban vagyok, kicsit túl vagyok, ha nem is teljesen. De érdemes foglalkozni ezzel. A laikusok között meg sokan azt hiszik, hogy ez az ember szabad döntése és simán akarva ki tud mászni belőle, ez legtöbb esetben nincs így. 48f
14# vagyok. Van az a vicces párbeszéd, hogy:
- De hát miért vagy depressziós, hisz annyi öröm van az életben?!
- De hát miért fulladsz asztmatikusan, hisz annyi levegő van!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!