Hogy tudnék megnyugodni?
Nekem a migrénem ilyen, tart három napig és a végén már teljesen be van állva a hátam és nyakam is.
Hol fáj a fejed? Halánték, homlok, szemüreg stb.?
A gyógyszer nekem csak csillapít egy jó kis klasszikus három napos migrén esetén, elmulasztani nem nagyon lehet. Ha pl. kedd délután kezdődik, akkor péntek délután vagy este múlik el, nekem ennyire pontos, anyukámnak is, ő is migrénes. Emlékszel, hogy pontosan mikor kezdődött? Talán már te is közeledhetsz a végéhez.
De persze menj el orvoshoz mindenképpen ezzel, engem neurológus diagnosztizált, csak azért fecsegtem ennyit, hogy kevésbé aggódj, mert hasonlít egy klasszikus migrénhez.
Egyébként ahogy írták már, lehet a covid miatt is akár, nekem mandulagyulladás miatt is brutál fejfájásom volt, amiről tudtam, hogy nem migrénes, csak hasonlított.
Szedtél valamilyen fájdalomcsillapítót?
Igazából nagyon primitív, 6 mozdulat fél fél percig, szóval három perc. Nem tudom jó e erre, szóval csak óvatosan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!