Mi segithetne megnyugodni?
Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok, amire szedek gyogyszert, Escitilt es Xanaxot, mindkettobol minimalis adagot. Most megyunk nyaralni kulfoldre es mar kicsit be vagyok feszulve. Altalaban magamnak vonzom be a bajt, addig aggodok, hogy rosszul leszek, hogy tenyleg rosszul leszek, hohullamaim lesznek es zsibog a karom, a labam a feszultsegtol, kicsit szedulok, meg olyan erdekes erzesem van mentalisan, de itt megall a tortenet, mar masfel eve nem volt "kifejlett" panikrohamom. Ha szedek meg pluszban magneziumot az segithet, hogy kevesebbszer torjon ram a rosszullet, az erzes, hogy mindjart panikrohamom lesz? Citromfuteat lehet inni ezekre a gyogyszerekre? Altalaban csak estefele van bajom, napkozben elvagyok. Egyebkent este veszem be a gyogyszert mindig elalvas elott. Valakinek van otlete, vagy tapasztalata?2019. aug. 3. 14:47
1/9 anonim válasza:
A Xanax adag amit szedsz nem nyom el? Az Escitilhez az antidepresszáns ugye?Ha nem nyom el nagyon a xanax szerintem nyugodtan vehetsz be nagyobb adagot egy alkalommal nem árthat meg.
2/9 anonim válasza:
A xanax több orszagban be van tiltva
Tönkre teszi a szivet
3/9 anonim válasza:
Miért tán a folyamatos pánik és magas pulzus nem? Én inkább szedem a gyógyszereim.
4/9 anonim válasza:
Hacsak a szívet tenné tönkre 😝
Szerintem ezt most így felejtsd el, hogy be vagy feszülve meg stb. Lehet inni citromfű teát. Nekem mondjuk semmit nem használ. De ha hazajössz a helyedben a.problémaid okát keresnem meg mert ezek a vackok nem "gyógyszerek". És nem is arra vannak, hogy évekig edd őket. Ez csak mankó amíg megoldod a problémáid.
5/9 anonim válasza:
És mi van ha a problémának nincsen oka?
6/9 A kérdező kommentje:
Beszelgettunk fel evig pszichologussal, visszavezette kulonbozo dolgokra, de en nem erzem, hogy barmi bajom lenne lelkileg. Tehat ha ezekre a rossz dolgokra gondolok nem kap el a panik, a stressz, semmi. Csak akkor, ha magara a panikra gondolok. Vagy kicsit furan erzem magam, es eszembe jut hogy jaj ez is biztos a panik miatt van, es belelovalom magam. Vannak pajzsmirigygondjaim papiron, orvos szerint az nem okozhat ilyet. Meg talan van egy kis magneziumhianyom is, konnyen begorcsol a labam, kezem, sokszor kivanom a csokit. Testalkatra vekony vagyok, 170cm, 52 kilo.
2019. aug. 3. 22:18
7/9 anonim válasza:
Én is szorongok évek óta nekem most
Irtak illetve keresgélés közben találtam
Rá és kiirattam a buspiron hatóanyagot
Tartalmazó gyógyszert Szt nagyon jó
Pár hete sokkal jobb ez nem benzo
Nézz utána lehet hogy segít
8/9 anonim válasza:
Ok nélkül ilyen dolgok nem történnek. Reagálsz a téged ért hatásokra. Ha nem jössz rá és a pszichologus sem segít akkor keress másik pszichológust. Vagy vizsgaltasd ki magad mert egy csomó testi probléma is okozhat szorongást. Pl. Nálam vérszegenység okozott. Ezek a bogyók semmit nem fognak megoldani.....csak egyre több és több kell majd ugyan azért a hatásért. Még fiatal vagy. Mi lesz 40, 50, 60 évesen. Ezeken fogsz élni zombiként? Szép jövő. Sportolj tereld el a gondolataid keress célokat álmokat az segít. A drog sajnos nem.
9/9 anonim válasza:
Engem ért pár trauma. Panikbeteg vagyok. Nem akkor lesz rohamom ha beszélgetünk az átélt traumakról a pszichológussal. Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!