Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen gyakran vannak ilyesmi...

Milyen gyakran vannak ilyesmi érzéseitek, fura, ha nekem nagyon gyakran?

Figyelt kérdés

Elsétálsz egy tükör előtt, és nem ismered meg magad. (Mondjuk egy 10-20 másodpercig, utána rájössz, hogy te vagy.)

Amikor tükörbe nézel, akkor furcsállod, hogy úgy nézel ki, ahogy. Mintha másra emlékeztél volna. (Az alakodra és a vonásaidra is értve.)

Hasonlóan, ha valakit meglátsz (akár másnap reggel az osztálytársad), akkor ugyan ezt érzed. Megismered nyílván, de meglep, hogy úgy néz ki.

Ha ránézel a kezedre, akkor fura, hogy olyan alakú, mint amilyen, fura, hogy olyan bőröd, amilyen, mintha nem olyan lett volna. (Persze nem tudod megmondani milyen volt.)

Amikor beszélsz, meglep, hogy olyan a hangod.

Fényképen, vagy videón összekevered magad olyan emberekkel, akik csak részben hasonlítanak rád. (Mondjuk itt nem 10 másodpercről van szó, volt hogy 10 perc után esett le, hogy nem én vagyok a videón.)

2020. dec. 31. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Ritkán érzek ilyet.
Gyakran érzek ilyet.
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem éreztem ilyet.
2020. dec. 31. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs arcmemóriám szal ja...
2020. dec. 31. 15:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 31. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
És olyat hogy a kezed nem is a kezed és lehet nem is te irányítod?
2020. dec. 31. 17:14
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 nem tudom, hogy nekem szól e a kérdés, vagy általánosságban, de, ha nekem, akkor olyat nem szoktam. Max olyan lehetne, hogy sok kép közül nem ismerném meg a sajátom.
2020. dec. 31. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!