Volt olyan időszakotok, amikor úgy éreztétek, hogy nincsenek érzéseitek?
Figyelt kérdés
Nem tudok igazán örülni, de szomorúnak lenni sem. Próbáltam sírni is de az sem olyan mélyről fakadó mint régen. Enni is csak azért eszek, hogy ne egyek éhes, nem igazán élvezem az ízeket. Nem tudom lenne-e dolog, amit ne tudnék úgy lereagálni hogy "hát ez van". Nem hiszem hogy rendben van ez így. 24/F2018. aug. 26. 21:52
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nincs rendjén. Ez lehet kiégéstől, lehet egy enyhébb depressziótól. Pihenj pár napot, ereszd ki a gőzt. Ha ez nem segít, vagy ha rosszabbul éreznéd magad, keress fel egy pszichológust.
2/3 anonim válasza:
Nekem volt ilyen nagyon sokáig és nagy csodálatomra elmúlt. (Ennek ellenére még mindig depressziós vagyok) Vannak barátaid? Nekem ők segítettek.
3/3 anonim válasza:
Elnézést azoktól akiket megbotránkoztat a válaszom, de
ÖRÜLJ NEKI
Ha nem azonosulsz az érzelmeiddel, akkor kevesebb szenvedést kell megélned. A zen buddhizmus kimondottan oktatja, tanítja, meditációs kurzusokon és dharmabeszédeken keresztül ezt az ú, "upekkhá" (lsd wikipédia) egykedvűséget. Neked pedig megadatott, élj vele. Sokkal jobb autonóm embernek lenni, mint függeni. Ha nem vagy szomorú, csak egykedvű, akkor nincs mitől tartanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!