Pánikbetegek, ti hogyan éltétek meg a földrengést?
Ma is, meg tegnap is volt egy földrengés, soha nem éltem át még ilyet, sajnos utána rohamot is kaptam, annyira megijedtem, és ez a félelem azóta sem múlt el.. Ti hogy bírjátok? Én nagyon félek, hogy lassan a végét járjuk, kétségbe vagyok esve🥺
18/L
Szia! :)
Tudom,ez nem feltetlen használ,de nyugodj meg. Nem járjuk a végét, elofordulnak földrengések, nem itt volt,hanem Horvátországban, csak akkora volt hogy itt is érezni lehetett. Magyarországon kb 200 évente fordul elő komoly földrengés. Próbáld meg elterelni a figyelmed, rossz élmény, tudom, meg normális ha szédülsz vagy rosszul vagy, de nem feltetlen pánik, hanem maga a földrengés okozta és rápánikoltál. Nem lesz semmi gond, én mindig mondom a pánikos páromnak, hogy ennyi erővel attól is félhet hogy a fejére esik egy zongora, az életben csomó szép dolog van aminek örülni lehet, ha folyton félsz attol mi történhet veled vagy körülötted,akkor pont ezeket a dolgokat halasztod el amiktől szép az élet. :) nézz meg egy jó filmet vagy olvass valami könyvet, a pánikbetegséggel meg érdemes pszichológust felkeresni (pszichoterápia is használ sokaknak, de pl a kognitív terápia sokkal jobb eredményeket ért el pánikbetegeknel)
Szia énis rohamot kaptam... Most nemrég. Borzasztóan megijesztett. Sírni tudnék. Régóta nem kaptam már rohamot de ez most betett nagyon.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!