Szorongás,fóbia,pánikbetegség,depresszios zavar. Ezekre mi a megoldás/gyogyszarokon kivul/?eletem vegeig bogyokon elni k.va jo lehet.
Ahogy én látom:
A depresszió, szorongás stb nem légüres térben van, hanem valami kiváltja.
Ha megtalálod azt az dolgot amitől ezek kialajultak vagy rosszabbodnak, pl munkahelyi stressz, akkor a gyógyszer segít összekapni magad, ameddig új melót keresel.
Ha viszont a gyógyszer mellett továbbra is ugyanabban a pocsék élethelyzetben tipródsz, akkor a dolog rutinná válik de továbbra is csak a tüneteket enyhíti.
Én is szedek gyógyszert szorongásra és OCD jellegű dologra, egyértelműen javult tőle.
Sajnos a pandémiás helyzet ettől nem oldódik meg, de igyekszem kicsit összeszedni magamat.
Nyár elején állandóan pánikrohamaim voltak, hetek estek ki, állandóan remegtem, alig ettem és teljesen maga alá terített a rettegés.
Mostanság aktívabb lettem, és szép lassan egyengetem a kis életemet.
A gyógyszer nem addiktív mint egy drog, tehát nem fogod úgy kapkodni befelé marok szám mint a tiktakkot.
Nem leszel tőle beállva mint a gerely, kb ugyanaz az érzet mint gyógyszer nélkül de nyugodtabban, sőt tisztábban.
(Oké, max ha olyan hülye vagy hogy drogozol mellé, de az serotonin sokk és kórház. Ne vegyél be mdma-t antidepi tablettára)
Viszont abbahagyni csak orvosi felügyelet mellett lehet, mert ha egyik napról a másikra leállsz vele, a tested hirtelen nem tud adaptálódni, és minden bajod lesz. (Hányinger, álmatlanság, extrém depresszió stb)
Ha viszont rendesen tervezve van a leállás, akkor van időd hozzászokni az új kémiához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!