Csak bunkó vagy mentálisan beteg a testvérem?
Figyelt kérdés
A húgom az utóbbi években, rendkívül érzéketlen, bunkó, semmi nem érdekli és önző. Ha bármit mesélnék a családomnak, rám szól, hogy senkit sem érdekel, kussoljak. Ha például csokit hozok haza, akkor meg egyből jön kedveskedni. A szomorú filmeken egyébként sír, tehát ez a szociopatizmus és egyebek szerintem kizárva, de legtöbbször semmi empátiát nem mutat már amióta ilyen (1-2 éve). 15 éves, én értem, hogy serdülő korban van és nem is arról van szó, hogy ne tudnám ezeket a beszólásokat kezelni. Szimplán érdekelne ez esetleg csak simán bunkóság vagy esetleg létezik erre valamilyen megnevezés.2020. dec. 22. 23:12
1/5 anonim válasza:
Inkább kamasz. Nem hinném, hogy ez mentális betegség lenne.
3/5 anonim válasza:
Alapjáraton szerintem csak hihetetlenül bunkó. Nem hinném, hogy mentálisan beteg lenne, azt viszont hasznosnak vélném megfigyelni, hogy kikkel barátkozik, milyen társaságban van benne.
A kamaszkor ilyen:)
4/5 anonim válasza:
Szerintem depis, de nem komolyan. Most nő fel, a kamaszkor ilyen. Egy kétkamaszos, de szerető anya.
5/5 anonim válasza:
Kamasz. Mindenkit utàl(dehogy, csak mondja?). Mindenkinél jobban tud mindent. Kor jellemző. Tedd a szívedre a kezed! 18 évesen biztos hogy meg tudtad volna vàltani a Vilàgot! Szeresd! Most nő fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!