Mentálisan beteg vagyok? Többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég nagy problémám van, szóval elég hosszú lesz. Szóval ott kezdődött az egész, hogy nagyon szeretem a lovakat. Sokáig lovagoltam is. Akkor voltam kb. 7-8 éves. Nagy volt az iskolában az elnyomásom egy másik fiú miatt, akit mindenki istenített. Én is erre vágytam. Ezért szó szerint kitaláltam magamnak egy külön világot. Sokat bicikliztem, és közben azt képzeltem hogy egy hintót hajtok. Ezután kitaláltam még hogy a házunk egy cég, ahol több ezer ember dolgozik, napi szinten ölünk meg embereket, van katonaságunk meg ilyenek. Csak az a nagy baj, hogy ez még mindig tart(16 éves vagyok). Egyébként egy teljesen jó életem van, családom nem a legjobb, de sok barátom is van. Magamban is szoktam beszélni a céggel kapcsolatban. Köszönöm hogy végig olvastad.2020. jan. 6. 20:48
1/2 anonymousreview60 válasza:
Mivel tudod, hogy az nem a valóság, ezért nem vagy mentálisan beteg, feltéve, hogy a "cég" miatt még nem mondtál le családi találkozót stb.
Viszont elég nagy bajod van. A srác miatti mellőzöttségedet egy álomvilágban kiélni nem szerencsés. Menj pszichoterápiára, ahol ezt a dolgot segítenek feldolgozni! A szüleiddel is megbeszélheted, de szerintem ez túl ciki lenne neked.
Én 5.-ben szembesültem hasonlóval, de annak a részemről csak alulteljesítés és olvasmányokba menekülés lett az eredménye. Meg rossz önbecsülés. Én nem építettem fel álomvilágot.
2/2 anonim válasza:
Áh ez nem para, pár év és már nem fog érdekelni, lesz barátnőd, iskola váltás stb, úgyhogy emiatt ne aggódj szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!