Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Masnak is annyira szar.rá...

Masnak is annyira szar.rá ment az elete,hogy orulne ha meghalna? Es varja hogy meghaljon? . 25f.

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nem.
2020. dec. 13. 07:51
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nekem totál tönkrement minden, de a halált azért nem várom. Igyekszem kihozni a legjobbat a helyzetből.
2020. dec. 13. 08:04
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Igen, szarrá ment az életem. Már harmadszor kezdtem a nulláról vagy még mélyebbről.

Igen, volt hogy azt éreztem, egyszerűbb lenne kilépni valami kamion elé. De soha nem tettem meg.

Van bennem valami makacsság, hogy majd én akkoris megmutatom és én nevetek majd a végén. (Ötven év küzdelem után úgy tűnik, nekem van igazam)

És nem, nem várom a halált. Bár elfáradtam, még mindig élni akarok. Vannak terveim és nagyon várok pár dolgot. :)

Hidd el nekem, mindig tovább kell menni. A többi majd kialakul.

50/N

2020. dec. 13. 08:07
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Szia

25évesen én is így voltam. Aztán 30éves koromra megvan mindenem, Jelen pillanatban a szerető társamat keresem, ez nehezebb ügy mint a saját lakás,autó,motorok.

Pénzt bármikor szerezhetsz,de egy hű társ jóval nehezebb ügy.

2020. dec. 13. 08:15
 5/8 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
73%
Persze, de még nem is kell hozzá különösebben szrnak lenni, viszonylag apró dolgoktól is padlóra kerül az ember.
2020. dec. 13. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem azért nem ment totál tönkre az életem,de azért én is megviselt vagyok.

A halált nem várom,szerintem mindannyiunknak jobb élete lesz a jövőben:)

2020. dec. 13. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon rossz az életem, de nem akarnék meghalni. Az sose megoldás. Fájdalmat okoznék a szeretteimnek, és onnan már nekem sincs visszaút. Megtanultam, hogy mindig van kiút mindenből, bármilyen rossz helyzet is legyen az. 25F
2020. dec. 13. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, várom
2021. jan. 1. 15:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!