Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdek megőrülni. Kihez...

Kezdek megőrülni. Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Már 1 hete minden nap arra ébredek, hogy egy sötét fekete alak áll az ágyam mellett. Nem kivehető a kontúrja, emberszerű de nem biztos hogy az. Az első napokban még arra fogtam, hogy biztos rosszat álmodtam, és valahogy az elmém összemosta a felkeléskori jelent az álmommal, és emiatt emlékszem úgy hogy ott állt. Aztán harmadik nap rosszabb lett. Felébredtem, megint megláttam, de nem tűnt el pár pillanattal később. Fel akartam kelni, de meg se tudtam mozdulni, a fejemet sem tudtam elfogatni, csak a szememet tudtam mozgatni és lecsukni. Azóta meg már aludni is alig tudok, félek hogy megint erre fogok felébredni. Anyám is csak rátesz erre egy lapáttal, ma reggel mikor jött be kelteni mondta hogy először azt hitte hogy van bent nálam valaki, úgy tűnt az üvegajtón keresztül.

Most is baromi álmos vagyok, alig aludtam az éjjel, de nem merek lefeküdni mert megint meg fog történni. Mit kellene csinálnom hogy elmúljon? Kihez tudok ilyenkor menni? Már csak a vírus miatt is.

#álom #félelem #megőrölés
2020. dec. 12. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hagyj égve kisvillanyt, hagyd nyitva az üvegajtót. Ne legyen sötét, mikor felébredsz, hanem azonnal láss. Ha ennyire szorongsz, menj pszichológushoz.
2021. jan. 20. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!