Ez a szorongás része, lehet emlékezetkiesésem, vagy már tényleg kezdek megőrülni?
Figyelt kérdés
Alapvetően brutálisan aggódós típus vagyok, vannak olyan napjaim heteim, amikor nem merek lemenni a boltba, mert félek hogy valaki megtámad. Aztán amikor épp jobban vagyok akkor ezek a gondolatok elmúlnak és egyáltalán nem aggódom. Kevert szorongásos depresszióm van egyébként es nem meghatározott személyiségzavarom. Most épp az van porondon a fejemben, hogy három éve külföldön voltam diák, új lányok, akiket megismertem elhívtak egy hétvégére a tengerpartra. Egy házban laktunk együtt, emlékszem hogy elmentünk bulizni, hajózni És bár nem emlékszem minden részletre, mint ahogy gondolom minden normális ember sem emlékszik arra hogy mondjuk hánykor evett hogy pontosan hánykor ment le a tengerpartra vagy pontosan hányszor ment le a tengerpartra vagy pontosan mettől meddig hajókázott, De ez nálam odáig fajul, hogy folyamatosan azon gondolkodom, hogy biztosan megtámadtak közben, Csak nem emlékszem. Ilyenkor gyűlölöm magam, hogy Csak nemrég megismert lányokkal képes voltam elmenni egy hétvégére. Kényszeresen nézem vissza az összes képet és videót arról a hétvégéről, és persze nem találok benne semmi gyanúsat, emlékszem Hol aludtam a lányokkal, de ennek ellenére folyamatosan azon aggódom, hogy mi van ha mégis megtámadott valaki És én nem emlékszem. Arra is szoktam gondolni, hogy mi van ha alvás közben támadott meg valaki, és erre sem emlékszem. De egy sima pesti bulizás Után arra szoktam gondolni, hogy mi van ha ott is megtámadott valaki, csak nem emlékszem. Mivel nem bírom az alkoholt és nem is szeretem ezért maximum csak keveset szoktam inni, de azon is aggódom így utólag hogy mi van hogyha attól is rosszul lettem, csak nem emlékszem. Annyira rossz ez az egész, hogy le sem tudom írni, Erre az egyetlen megoldás az lenne ha mindig mindenre pontosan emlékeznek minden egyes percre, de ez lehetetlen.2020. nov. 2. 19:06
1/2 anonim válasza:
ezzel szerintem nagyon muszáj elmenni pszichológushoz.
lehet, hogy volt valami a gyerekkorodban, amit elfojtottál, és így tör föl.
vedd ezt komolyan és kezdj terápiába.
örülj neki, hogy felismered, hogy baj van.
2/2 anonim válasza:
Durva szorongás,kényszergondolatokkal. Ez csak rosszabb lesz,mielőbb keress fel egy pszichiátert. Eddig nem kezeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!