Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az tesz boldoggá ha sajnáltato...

Az tesz boldoggá ha sajnáltatom magam, és sokszor meg betegítem magam csak hogy legyen aki ápol. Mi a neve ennek az állapotnak?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Münchhausen szindróma.
2020. dec. 9. 23:54
 2/6 Angel3000 ***** válasza:
34%
Szia! Ez nem betegsèg! Tudat alatti fèlelem, szorongás attól, hogy ôt nem szeretik, ôrá nem figyelnek, csak olyankor amikor beteg akkor foglalkozik vele a kôrnyezet a család, fèl a magánytól, ezèrt tudat alatt gyárt magának kûlônbôzô betegsègeket, addig is foglalkozik vele valaki. Belsô gyengesèg, a belsô erô hiánya az önbizalom hiány, aki úgy èrzi, mindig kell valaki, aki mellette legyen ès akire támaszkodhat....ônzès, hogy mindig legyen mellette valaki, aki ôrôkkè csak ôvele foglalkozik, aki csak ôrá figyel...
2020. dec. 10. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Münchhausen, ahogy az első írta. De bizony betegség. Van, aki rábízott betegeket mérgez, sőt sokan, akiknek ez van, a saját gyereküket akár meg is ölték szerekkel, hogy sajnálják őket, hogy szegény anya.
2020. dec. 17. 00:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a 3-mas félre értett :én azt élvezem ha én vagyok beteg, nem betegítek meg mérgezek másokat, arra vágyom hogy engem ápolgassanak
2020. dec. 17. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudtommal a münchhausennek több fajtája is lehet. Idesorolják azokat, akik megbetegítik magukat és azokat is, akik másokat betegítenek meg, mindezt azért, hogy sajnáltassák magukat.

Szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulni ezzel a problémával, mert az egészségedet kockáztatni veszélyes.

2020. dec. 29. 03:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Leszel te olyan beteg az életben, magadtól is, hogy nem felejted el!

Hidd el!

2020. dec. 29. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!