Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire épültök le a korlátoz...

Mennyire épültök le a korlátozások miatt?

Figyelt kérdés

Én mind fizikailag, mind szellemileg, mind mentálisan, mind lelkileg, mind egészségügyi szempontból a padlón vagyok a korlátozások bevezetése, és pláne a hosszabbítása óta.

Korábban napirendem volt, rendszeresen sportoltam, amivel a testi/lelki egyensúlyt meg tudtam őrizni, mostanra semmi nem maradt, csak a napi 10+ óra munka Home Office-ból. Ha szerencsém van, akkor még boltba ki tudok ugrani, de másra semmire nincs lehetőségem.

Egy élőhalottá tett ez a korlátozás.

Titeket mennyire épített le?

2020. dec. 8. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én már 1,5 éve le vagyok épülve vagy régebb óta szóval nem sok különbséget látok :D
2020. dec. 8. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Annyi hogy nem járok el sehova kb 9 hónapja.Előtte még jártam el néha csoportra.
2020. dec. 8. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Azóta alig voltam el innen.
2020. dec. 8. 23:59
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Eddig se nagyon jártam sehova,ált.itthon vagyok.

Én eddig elvagyok,nem vagyok egy nagy társasági ember.

2020. dec. 9. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
23%

Nem zavar egyáltalán.

Amúgy elég hülyén csinálják, ha folyamatos HO van, ennyire már ne legyünk beszarva, 1 ember el lehet az irodákban és akkor máris heti 1-2 napot lehet menni.

2020. dec. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!