Milyen bajok lehetnek,ha valaki hosszú ideig nem aludjak ki magát, nagyon keveset alszik?
Hallucinálhat, elájulhat, nem képes megkülönböztetni a valóságot az álomképektől, stb. De ez csak mesterségesen fordulhat elő, előbb-utóbb a szervezet be tudja pótolni az alvást.
A gond inkább azzal van, ha hozzászokik a krónikusan kevés alváshoz, és a népesség nagy része ilyen. Alacsonyabb ingerküszöböt, fáradékonyságot, betegségekre való nagyobb fogékonyságot idézi elő.
Egy időben nagyon keveset aludtam, sokat autóztam.
Volt, hogy sok száz kilométerre egyáltalán nem emlékeztem, amikor megérkeztem. Volt, hogy megérkeztem és kiszállás közben bealudtam (igazából bár mikor azonnal elaluttam, ha nem voltam aktív). Gyakran hallottam, hogy ismerős, vagy rokon a nevemen szólít. Mindenre "felizgultam", ami akár csak utalás volt egy nőre, de az ágyban nem sok kedvem volt "teljesíteni". Ha sötétben vezettem, tisztán láttam fekete macskákat vagy köpenyes embereket átszaladni előttem. Viszonylag gyorsan kiszálltam, mert nem éreztem túlélhetőnek. Amikor abbahagytam, még sokáig, ha kormány mögé ültem azonnal elálmosodtam.
Mindenféle
Pszichozis, depresszió, szorongás, hangulati ingadozások, ingerültség, memória zavarok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!