Van más is aki belebetegedett ebbe az évbe mentálisan?
"még randizni sem lehet"
Tehát szerinted az összes máskor lehetséges elfoglaltságok között ez a legalja... Marha sokra becsülheted azokat, akikkel randizol...
Arra értettem, hogy ha esetleg egyedül érzed magad, vagy társaságra vágysz, felcsapod a tindert, és megiszol valakivel egy teát, miközben kellemesen elbeszélgettek.
"Tehát szerinted az összes máskor lehetséges elfoglaltságok között ez a legalja... Marha sokra becsülheted azokat, akikkel randizol..."
Mennyire kell betegnek lenni, a szavak ilyen szintű kiforgatásához?
"Istenem mennyi gyökér van.
Válaszolok a kérdésre erre lepontoznak."
Igen, mert nem értették a válaszod.
"(Nem mintha érdekelne a százalék de most ezért mindenkinek ment a piros kéz.....)"
Remélem én nem kapok 😅
(Mástól biztos fogok, mert nem értenek velem egyet)
Egyébként nekem se volt a legkellemesebb évem kérdező. Nem ebbe az évbe betegedtem bele, nekem ez az év erősítette (vagy talán mondhatom hogy kihozta) sajnos a depressziót.
"Mit nem lehet érteni azon, hogy "tök jó évem volt"?????"
A kérdés úgy szól, hogy: "Van más is aki belebetegedett ebbe az évbe mentálisan?"
Ehhez tök korrekt szerintem.
Valószínű a válasz második fele nem tetszett sokaknak azért nyomott a többség a nem hasznosra.
Én már válaszoltam a kérdésre, de annyival egészíteném ki, hogy a depresszió mellett pánikbeteg is lettem. Ahelyett, hogy javult volna az alapból is rossz állapotom ettől az évtől csak súlyosbodott.
"Mit nem lehet érteni azon, hogy "tök jó évem volt"?????"
a kérdés nem azoknak lett címezve, akiknek tök jó éve volt nyilvánvalóan, hanem azoknak, akiknek nagyon nem. A cél pedig az volt hogy lássák, lássuk, hogy nem vagyunk egyedül. Te a válaszoddal csak megforgatod bennük a kést, ezen mit nem lehet érteni? teljesen jogos a lepontozás, mert nem ér semmi hasznosat a válaszod. Vagyis "NEM HASZNOS", de nincs vele semmi baj, örülök hogy tök jó éved volt, csak nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!