Van más is aki belebetegedett ebbe az évbe mentálisan?
Én is kezdek belebetegedni, hogy kb semmit nem lehet csinálni. Állandóan itthon vagyok.
Az agglomerációban lakom. Hétköznap home officeból amúgy sem nagyon tudnék felmenni Pestre, mert nyolcra itthon kell lenni. Hétvégén sem lehet nagyon mit csinálni. Komolyan, még randizni sem lehet, mert nem tudsz sehová beülni, kint meg baromi hideg van:D
Az utazás is hiányzik nagyon. Tavasszal akkor is nekiindulok, ha 10 nap karantén vár rám itthon.
"Komolyan, még randizni sem lehet, mert nem tudsz sehová beülni, kint meg baromi hideg van:D"
Basszus fél év semmi siker után végre el tudnék hívni egy lányt és erre mi van? Nincs semmi nyitva, és olyan hideg van kint, hogy élvezhetetlen lenne a randi. Ez tipikusan kávézós, borozós, mozizós, színházozós, vacsizós idő.
Tök jó évem volt :D
Sokat csavarogtam/kirándultam és jó pár csajt meghúztam.
Istenem mennyi gyökér van.
Válaszolok a kérdésre erre lepontoznak.
(Nem mintha érdekelne a százalék de most ezért mindenkinek ment a piros kéz.....)
Volt már egy kemény depressziós fél-háromnegyed évem, kb másfél éve, most újra bejött, csak sokkal durvábban, durvább szorongással együtt.. Azthittem, már nincs lejjebb. De talán majd most!
Megviselt az ősz, sok probléma egybegyűlt a korlátozások, covid miatt is többek között. Egy full, öntehetetlen állapotba kerültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!