Depressziós lennék vagy valami más?
Helló.
Régóta érzem üresnek magam. Sokszor bámulok magam elé. Nincs önbizalmam. Állandóan aludnék és fekszek is, leginkább este vagyok ébren. Néha sírógörcsöt kapok. Kimozdulni sincs energiám. Hetek óta csak a szobámban vagyok szinte. Enni sincs sokszor erőm, azért kelek fel csak, hogy ne ájuljak el később utána vissza szoktam feküdni. Van hogy reggel 5 körül alszok el majd olyan este 8 vagy 10kor kelek. Sosem volt célom, most is csak sodrok az árral. Most épp nem dolgozom, mert önbizalmam sincs interjúkra menni, sem hogy elkezdeni dolgozni. Itthon csak gépezek, eszek iszok és ennyi. Napok van hogy fürödni se fürdök mert nincs erőm hozzá. Most is szinte húz az ágy, pedig tegnap egész nap aludtam. Nemrég derült ki, hogy valami pajzsmirigy alulműködésem van amire gyógyszer kéne szednem de semmi kedvem, mivel előtte se volt különsebb bajom. Meghalni nem akarok igaz, de annyira nincs életkedvem manapság. Szörnyű ez a tehetetlenség. Mit kéne tennem, hogy elmúljon? Egyáltalán elmúlhat ez? Partnert nem tervezek mielőtt kérdeznétek...barátom is csak 1 van aki érdeklődik irántam. 22L
Nem valószínű, hogy hívni fog, az orvosok nagyon leterheltek, te érdeked hogy ellenőriztetve legyen a pajzsmirigy-problémád.
Ne aggódj és szorongj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!