Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós lennék vagy...

Depressziós lennék vagy valami más?

Figyelt kérdés

Helló.

Régóta érzem üresnek magam. Sokszor bámulok magam elé. Nincs önbizalmam. Állandóan aludnék és fekszek is, leginkább este vagyok ébren. Néha sírógörcsöt kapok. Kimozdulni sincs energiám. Hetek óta csak a szobámban vagyok szinte. Enni sincs sokszor erőm, azért kelek fel csak, hogy ne ájuljak el később utána vissza szoktam feküdni. Van hogy reggel 5 körül alszok el majd olyan este 8 vagy 10kor kelek. Sosem volt célom, most is csak sodrok az árral. Most épp nem dolgozom, mert önbizalmam sincs interjúkra menni, sem hogy elkezdeni dolgozni. Itthon csak gépezek, eszek iszok és ennyi. Napok van hogy fürödni se fürdök mert nincs erőm hozzá. Most is szinte húz az ágy, pedig tegnap egész nap aludtam. Nemrég derült ki, hogy valami pajzsmirigy alulműködésem van amire gyógyszer kéne szednem de semmi kedvem, mivel előtte se volt különsebb bajom. Meghalni nem akarok igaz, de annyira nincs életkedvem manapság. Szörnyű ez a tehetetlenség. Mit kéne tennem, hogy elmúljon? Egyáltalán elmúlhat ez? Partnert nem tervezek mielőtt kérdeznétek...barátom is csak 1 van aki érdeklődik irántam. 22L

2020. dec. 2. 03:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
Szkizoid személyiségzavar és depresszió is lehet.
2020. dec. 2. 03:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Törődj magaddal és add meg magadnak, ami boldogságot hoz neked! Lehet ez zenehallgatás, séta, filmnézés, bármi! Szedj rendszeresen jó minőségű multivitamint, hidd el csodát tesz! S, hogy hamar kigyere belőle: herbária hangulatjavító tea minden nap + válogatott magvak (diófélék). Ezekkel könnyedén kimászol a depiből és már csak energiát kell pótolnod. Szedj vasat is, az segít ebben. És mozdulj ki mielőbb, hogy ne gubózz be!

Kitartás, tudom milyen ez és hidd el, ha ezeket alkalmazod, túl leszel rajta hamar! :)

2020. dec. 2. 05:43
 3/12 anonim ***** válasza:
46%

A "személyiségzavar" és különféle diagnózisokat laikusoknak jó lenne befejezni, sokat, nagyon sokat árthat, ráadásul teljességgel megalapozatlanok is.

Lehet hogy a pajzsmirigy-problémád miatt állandóan, örökösen fáradt vagy, ellenőriztetni kellene és erre szedni a gyógyszert, valamint ha depresszió, üresség érzése nem múlik, keress fel pszichológust pszichoterapeutát.

2020. dec. 2. 06:56
 4/12 anonim ***** válasza:

A pajzsmirigy fokozasara igyal paradi gyogyvizet!!! Arra ra van irva,h tulmukodes eseten ne fogyassza!!

Napozz,szolizz,ha tudsz.

Egyel egeszsegesen. Gabonat mellozd.

2020. dec. 2. 10:18
 5/12 anonim ***** válasza:

3-as, te nagyon okos vagy, tényleg. Szerinted mi árthat abban amit én írtam? 2-es vagyok. A multivitamin? Esetleg a diófélék? :) :D

A te tanácsodtól nincs kint a vízből...

2020. dec. 2. 14:21
 6/12 anonim ***** válasza:

Az én tanácsom pontos volt, nem diagnosztizáltam látatlanban - szakember se tenné - nem vettem át a szakember szerepét mint te, az illető ismerete nélkül, pár mondatos leírás alapján... Azt se tudod mióta áll fenn ez az állapot de már rögtön "személyiségzavar" meg a többi...

Én konkrét tanácsokat adtam.

2020. dec. 2. 15:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Aki a személyiségzavarral jött, annak a válaszát szóltam le, te másik választ írtál nem?
2020. dec. 2. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:

7/7-es. Igen, én a 2-es vagyok. De a kioktatásod többes számban történt, ezért reagáltam.

A kérdés kiírójának kitartást és jó egészséget! :)

2020. dec. 3. 19:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Értem, nem a te válaszodra reagáltam.
2020. dec. 3. 19:53
 10/12 anonim válasza:

Sziasztok én vagyok az.

Köszönöm a tanácsokat :)

sajnos még nem javult az állapotom minden egyes nappal egyre szomorúbb vagyok. Elkezdtem megint szedni a gyógyszerem de semmi változás már csak azért is szedem hogy ne csesszen le a doki majd. Eddig kaptam pár interjú időpontot de annyira kevés önbizalmam van meg nincs bennem motiváció, cél hogy eltölt ez az üresség és nem megyek el azokra. amúgy nincs személyiség zavarom szerintem ezért nem érdemes vitatkozni. Személyiségem mindig ugyanaz csak ez depressziókor ugye a hangulat, szorongás, szomorúság mindig közrejátszik vagy nem? Amúgy orvosom mondta hogy kell majd ellenőrizgetni a pajzsmirigyet de konrkét dátumot nem mondot inkább hogy majd ha lehül a járvány de erre várhatunk meg valami rüntgen is kéne majd de fogalmam sincs mikor menjek..Mivel egy ideig nem szedtem a gyógyszert szerintem meg fog látszani a véremben ezért nem akarom hogy lecsesszen de szerintem ő nem fog hívni hogy na most érdemes lenne egy újabb ellenőrzésnek. Szerintetek?

2020. dec. 11. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!