Nagyon erős kényszeresség átalakulhat mar tourette-szindrómává?
Mar ott tartok, hogy a kenyszergondolataimat sokszor ki is mondom, akkor is, ha az utcán vagyok. Például ha feljön egy kínzó emlék, akkor azt szoktam ismételgetni magamban, hogy meghalok, meghalok... eddig csak a fejemben ismételgettem a dolgokat, most mar akar emberek között is van, hogy kimondom...ez mar nagyon megijeszt.
Van, hogy elképzelem, hogy lelövöm magam egymás után többször is, ezzel “ütöm ki” a kenyszergondolatot. Volt, hogy számokat, neveket sorolgattam a fejemben.
Piszkálni is szoktam a hajam, vagy csipkedni a bőröm, a pattanásaimat véresre szoktam vakarni... ahogy egyre kínzóbbak a kényszeres gondolatok, úgy egyre rosszabb ez az egesz
Azért, mert nem várható el a válaszadóktól, hogy szakképzett pszichológusok és egyebek legyenek, viszont megadtam, hogy hol érdeklődjön.
A 0% ovis sértődöttségből való lepontozás így nem jogos.
"Én csak azt nem értem, hogy aki annyit ír "nem tudom" a kérdésekre válaszként az egyáltalán minek ír válaszol? Hogy foglalja feleslegesen a helyet a szerveren?"
Te miért nem írtad meg? Te pedig a másikba történő belekötéssel foglalkod a helyet a szerveren?
Nem valószínű.
Te inkább csak tovább gondolod a jelenlegi helyzetet, de mindenképpen orvosi segítségre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!