Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi is pontosan a passzív...

Mi is pontosan a passzív agresszívitás?

Figyelt kérdés

Szóval eddig csak annyit tudtam meg hogy van valami személyiségzavarom passzív agresszív vonásokkal.

Ez most akkor egy konkrét személyiségzavar akar lenni vagy valameik személyiségzavarhoz tartozó altípus.

Vagy nem meghatározott egyéb személyiségzavar. Vagy ez most mi akkor?

2020. nov. 27. 14:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Elvileg van valami személyiségzavarom és hangulatzavaraim de konkrétan még semmit nem mondtak ki.
2020. nov. 29. 19:41
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
😂😂😂 te mindenképp beteg akarsz lenni... Többen írták, hogy ezzel betegség tudatba taszítanak! Ami nem jó! Nézd meg a youtubeon a heti agymosót Feldmárral ott biztos találsz választ a problémádra.
2020. nov. 29. 19:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem gondolom egyáltalán hogy beteg lennék csak mások nem képesek el fogadni hogy ki lógok a sorból ezért akarnak a nyakamba akasztani minden szar diagnozist.
2020. nov. 29. 19:57
 14/23 A kérdező kommentje:
De ha már egyszer kapok egy cimkét akkor legalább naggyábol fedje a valóságot.
2020. nov. 29. 19:58
 15/23 A kérdező kommentje:

Csak nem keresem a társaságot meg nem is nagyon érdekelnek a társas kapcsolatok. Nem érzem úgy hogy szorongnék hanem inkább paranoid gondolataim vannak és ez miatt el vagyok a saját kis világomban.

Ezt nem tudják elfogadni.

2020. nov. 29. 20:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a gond, ha félre diagnosztizál...akkor azt te beveszed mint a kanyart és életed végéig egy falsh állapotban maradsz. Engem pszichiáter vágott így tönkre 10 évem ment rá, míg megtaláltam mi bajom egyedül magamtól. Az a féreg televágott gyógyszerekkel.. Alig tudtam róla leszokni. Csak ennyi egy rossz diagnózis.
2020. nov. 29. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
44%
Ha te jól érzed magad egyedül azzal mi a baj? Nem értem. Mindannyian mások vagyunk, nincs két egyforma ember. Amúgy én is szeretek egyedül lenni. Leszarom ki mit gondol. Az én életem.
2020. nov. 29. 20:14
 18/23 A kérdező kommentje:

Én nem fogok be venni semmit mert eléggé érdekel a pszihológia szóval úgy naggyábol vannak elképzeléseim magammal kapcsolatban de ha nekem oda basz egy olyan diagnózist amivel nem értek eggyet akkor tuti hogy még vitatkozni is fogunk.

Aztán meg keresek egy másik szakembert. Ennyi.

2020. nov. 29. 20:17
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Nézd a heti agymosót, jobban jársz érdekes kérdések vannak. Hátha neked is segít.
2020. nov. 29. 20:19
 20/23 A kérdező kommentje:

Sok pszihológus meg pszihiáter azt sem tudja mit csinál.

Némeik csak a saját elképzeléseit vetíti rá az emberre. Aztán jó van az úgy.

2020. nov. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!