Más depressziós mennyire érzi magát nyugdíjasnak?
Tulajdonképpen, otthonra bekuckózott, társaság és programok nélküli dologra gondoltam. Én ezt így élem meg.
Ti hogyan?
Ugyanúgy érzem magam mint ahogy a 2. válaszoló írja, de a kérdező leírása is illik rám.
Egyre rosszabb a helyzet évek óta, úgy érzem mintha haldokolnék- valószínűleg így is van.
Ha több évtizeddel öregebbnek érzitek magatokat a veletek egykorúakkal, az azt jelenti, hogy idősebb párt kerestek?
Mert ez nálam megfigyelhető hogy 7 vagy tizenpár évvel idősebb párjaim voltak.
Igazából csak nem értették sosem, hogy a szorongásom, rossz kedvem nem rájuk irányul, s ők nem csinálnak semmit sem rosszul. Kell egyfajta érettség ahhoz, hogy ne vegyen mindent magára az ember, és hogy együtt próbáljon fejlődni egy másik emberrel, akár mentálisan is. Szinte mindenki a könnyű utat keresi, azt veszem észre, részben meg is értem. Szóval elég halott ügy mentális betegséggel ismerkedni. :D
Mondhatja bárki, hogy előbb gyógyulj meg és csak utána keress kapcsolatot, ez mind szép és jó, csakhogy 10 éve vagyok szorongásos depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!