Akik személyiségzavarral küzdenek, hogyan t udjátok ezt elfogadni?
Figyelt kérdés
Nekem elegem van. Nincs kedvem így élni, egy pokol az életem. Borderline és elkerülő vagyok, plusz ptsd meg depresszió.
Amióta az aszemet tudom, nem történt velem jó dolog. Anyám lelépett kiskorombam, apám és az új nője bántalmaztak, mire felnőtt lettem már addigra bele fáradtam az életembe. Vártam, hogy felnőljek, azt hittem majd ha magam alakíthatom az életem, jó lesz. Erre itt ez a rengetek mentális szarság, ami ellen küzdök, de belefáradtam. Rengeteg energiát tettem abba, hogy normális legyek, de egyszerűen nem tudok az lenni.
2020. nov. 26. 07:04
11/12 anonim válasza:
A narcizmusnak vannak fokozatai. Es van nárcisztikus viselkedészavar is. En pl. biztos vagyok benne, hogy bizonyos fokig nárcisztikus vagyok, csak pl. A szorongás visszafogja
12/12 anonim válasza:
Pál Ferinek volt egy előadása, ahol kérdezett pár dolgot. Majd miután mindenki bólogatott, hogy van ilyen érzése gyerekkorából, mondta, hogy "tehát mindenki nárcisztikus". A borderline-nak is vannak fokozatai. Én is szorongok, de eljutottam odáig, hogy már pszichoszomtikus tüneteim lettek és minden napom pokol volt nekem is. Mondhatni kűzdök mint disznó a jégen. Ez legalább arra jó, hogy láthatjuk, hogy mindenki ember. És attól még mert valaki borderline vagy skizófrén vagy nárcisztikus vagy mondhatnék még párat, ugyanúgy értékes ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!