Borderline-osok! Van, akin segített pszichoterápia? Ha igen, milyen típusú?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 08:18
1/5 anonim válasza:
Ugyan mar... rajtunk nem lehet segíteni. Ez van, majd egyszer úgy is vége lesz
2/5 anonim válasza:
Engem a pszichiáter pszichológushoz küld, a pszichológus meg pszichiáterhez. A pszichiáter közli, hogy erre nincs gyógyszer, a pszichológushoz meg hiába járok nem tudunk egy vonalon elindulni, mert 5 perc után mást érzek, és embertelen dühkitöréseim vannak. 10 év alatt megszámolni sem tudom már hány orvosnál, hány helyen jártam. Próbálkoztam kórházzal is, de ott szószerint bekattantam az ingerszegény környezet miatt. Zárt osztályra is kerültem egy-egy durvább időszakban, mikor épp öngyilkossággal fenyegetőztem.
3/5 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva engem mindig Tündérhegyre vagy Thalassa házba akartak küldeni terápiára. Àllítólag ezek a helyek a legjobbak erre, de ez legalább 3 hónap. Én ezt nem tudom vállalni, mert albérletben élek és nem biztos, hogy az segít ha hajléktalant csinálok magamból de elvégzek egy terápiát, ami vagy működik vagy nem.
4/5 A kérdező kommentje:
Én voltam Tündérhegyen, ott kaptam meg a diagnózisomat. Jó hely, és hasznos, de három hónap szerintem erre kevés.
2020. nov. 16. 22:46
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!