Kventiax már segített valakinek?
Még csak 3 hete szedem, de néhány napja folyton éhes vagyok. Most ott tartok, hogy 3-4szer annyit eszem mint eddig és akkor tudom abbahagyni, amikor már hányingerem van.
Most, hogy még az iskola is elkezdődött, mindig fáradtabb vagyok. Vagyis ez a pont tudnék aludni. Igazából ez a kisebbik probléma.
Szóljak a dokinak?
Nektek használt vagy sem?
19L
A Kventiax hatóanyaga a kvetiapin, ami hatalmas étvágyat csinál. Plusz lelassítja az anyagcserét, vagyis a bevitt többletkalória könnyebben raktározódik, vagyis hízol.
Én próbáltam már mindenféle bogyót, és azt mondhatom, hogy a kvetiapin-t csak alkalmanként érdemes szedni. Amikor valamiért nagyon fontos, hogy kialudd magad, vagy rádtör valami dühroham, ilyesmi. Ezekre nagyon hasznos.
A mindennapos szedéstől zombi leszel.
Az a baj, hogy mostmár nem csak nagyobb az étvágyam és fő hamarosan zabálok, hanem a mindennapos rossz gondolatok néha erősebbek és néha, csak úgy begörcsöl a nyakam és a karom.
Nem egészen jó.
Köszönöm a válaszokat!
Még jöhetnek vélemények és tapasztalatok 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!