Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet egy ilyen féreggel...

Mit lehet egy ilyen féreggel kezdeni?

Figyelt kérdés
Durván rámtámadt kényszeritett valamire stb.Paranoiás barom.Kulcsra zárja a saját szobája ajtaját.Kint tartja a középső részben a szemetesét és nem a saját szobájában.Leszarja a deszkát leszarja a wc peremét aztán meg tagadja.Ugyhagyja az ablakot éjszakára.Ugyhagyja a villanyokat éjszakára.Volt hogy több mint egy évig szinte minden éjjel zenét nyomott éjjelente és elaludt és ugymaradt.Nekem kellett áramtalanitani mert nem tudtam aludni és nem reagált amikor mondtam hogy halkitsa le de ezt ugy képzeljétek el hogy több száz ilyen alkalom volt és azon belül is minden alkalomnál legalább 3 szólás.kivéve amikor egyszer szóltam..Az ilyet legszivesebben fejen bas znám.Az áldozathibáztató féreg szüleim meg ezt védik.Ilyet hogy legyek türelmes kur vára ne irjon senki mert amint láttátok sok ideje van ez.Volt hogy szóltam hogy vegye le levette kicsit a zenét de hallottam még mindig aztán ujra szóltam akkor is egy kicsit de a fas zért centizgette ez a b uzi is.Meg volt hogy bas zki szóltam neki és a huszonötezredik ilyen alkalommal elegem lett hogy nem reagál és lebasztam az áramot.Aztán meg mondja rosszindulatu vagyok nem is ment a zene miközben hallottam.A fa sz idióta akkor kelt ki nem is volt magánál azt se tudta mit beszél.Olyan is volt hogy szóltam hogy vegye le mondja levette.mondom neki hallom.mondja levette.mondom neki hallom és akkor végre eljutott a hülye agyáig.
2020. nov. 15. 14:49
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan kitek nektek ez az ember?
2020. nov. 15. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha lakótárs albiban miért nem költöztél még el? Miért laksz vele?
2020. nov. 15. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha panaszkodnál róla az Interneten.
2020. nov. 15. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, segits magadon, mas megoldas nincs. Nyilvanvaloan ennek a szemelynek nagyon durva mentalis problemai vannak, gondolom nincs kezelve, ezert is elviselhetetlen. Mivel szuloket emlegettel, ezert gondolom a testvered, a szuleid pedig vedik, ez egy olyan harc, amit nem nyerhetsz meg. Menj, koltozz el, mas megoldas nincs.
2020. nov. 15. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, a kérdést már kiírtad. Most azt tudod tenni, hogy várod a válaszokat és olvasgatod őket.
2020. nov. 15. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:

2 es gondolhatod hogy önszántamból nem élnék ilyennel.nem is értem ezt hogy megint hogy lehet ezt az áldozathibáztató utalgató szarságot nyomni.nem a lakótársam

3.as gratuálálok troll.én őszintén leirom ide hogy milyen férgekkel élek erre meg én vagyok a szemét panaszkodó meg hogy ennél jobbat ugy se tehetek és akkor megirónizálva hogy ez a legjobb.elmész te a picsába.

1.es és 4 es jófej volt legalább.féltem megnézni a kommenteket mert sok aljasságot lehet itt elkövetni és hát azért itt is volt.

4 es és ha tesóm abból miért kéne következnie hogy védik?főleg ha ilyet müvelt.az következik hogy nem az áldozatot védik?

nekem akárkim lehetne akkor se védeném ha ilyet csinál.ki a fa szt érdekel hogy vérben kicsoda?ezt te se mondhatod komolyan és gondolhatod hogy logikus igazságos meg jogos

2020. nov. 16. 08:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Szóval én ha megtudnám a családtagról hogy bünözö feladnám a rendőrségen.Igy a helyes.
2020. nov. 16. 08:53
 8/10 A kérdező kommentje:
*családtagomról.
2020. nov. 16. 08:54
 9/10 A kérdező kommentje:
4 es ja semmi félreértettem.nem implikáltad hogy következik a védése.sorry.
2020. nov. 16. 08:55
 10/10 A kérdező kommentje:

amugy lehet hogy akkor támadt rám amikor még szedte a gyógyszert

igen kezeletlen mert már nem szed gyógyszert

2020. nov. 16. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!