Normális, hogy az emésztőgödör tele van féreggel?
Figyelt kérdés
Nemrég vásároltuk a házat és mikor felnyitottuk az aknafedelet, akkor tapasztaltuk, hogy úszkálnak benne a férgek. Érdemes valamivel kipusztítani vagy szippantással megszűnik a gond?2013. júl. 14. 14:37
1/4 anonim válasza:
milyen férgek? ilyen szúnyog lárvák? vagy nagyobb kukacok? én még nem láttam ilyet, de szerintem valamivel irtani kéne őket.
2/4 A kérdező kommentje:
valami hosszú gilisztafélék ....
2013. júl. 14. 18:51
3/4 waland válasza:
Hát az emésztőben ugye sz.r van, abban pedig sok minden megél. Nem hiszem, hogy komoly probléma lenne, hogy valami dolgozik a lebontásán, de szippantassátok ki, aztán klórmeszet, vagy valami hasonlót beleöntve biztos nem marad benne semmi élőlény. Az más kérdés persze, hogy a következő szippantás után a szenyvíztelepepen se marad sok a lebontó kolóniából. Én kiszippantanám, aztán figyelnék hogy ne legyen benne túl sok szennyvíz, mielőtt megint szippantatok.
4/4 anonim válasza:
Ha összeállt a tetején az anyag, abban a trágyagiliszta szokott megélni, ha a lében úszkál, akkor lövésem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!