Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin szedésétől kerülhetek...

Frontin szedésétől kerülhetek beszámíthatatlan állapotban?

Figyelt kérdés

Egyszerre ha 6 db-ot veszek be, mert úgy érzem muszáj.

S azt érzem felelőtlenül cselekszem és döntök.

2020. nov. 10. 13:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

6 db egyszerre muszáj?

ugyan miért?

2020. nov. 10. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
És egy darabban mennyi van? Mert nem mindegy, hogy a 0,25 ösből vagy az 1-es ből veszel be hatot.
2020. nov. 10. 13:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Amikor a kórházban én nagyon kikészültem, a pszichológus engedélyezte, hogy 1 mg-osból egyszerre kettőt vegyek be, én már attól is kikészültem, teljesen elszakadtam a valóságtól. Előtte 0,25 mg volt az adagom, az is csak egy alkalommal, este lefekvés előtt. Szóval szerintem ne vedd be!
2020. nov. 10. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, az orvos milyen adagolást írt fel...??? Mekkora hatóanyagú gyógyszerből hány szemet?
2020. nov. 10. 13:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Kerülhetsz
2020. nov. 10. 14:00
 6/15 A kérdező kommentje:

0.25-ös " csak" nagyobbat nem ír fel, alváshoz szedem leginkább nem napközben nem, vagy ritkán de akkor 1-2 szemet.

Agyban érzem napközben, hogy tompa vagyok, mert ígyse alszok rendesen.

Szerintem már függő vagyok,de nem akarom szedni :/

Sokszor mondok v csinálok dolgokat amiket " tisztán" nem tennék.

Hogy szokjak le?

2020. nov. 10. 14:05
 7/15 A kérdező kommentje:
Már felkerestem pszihológust ez ügyben is meg amúgyis, egyelőre nem szedek.frontin hanem rendes altatót írtak fel.
2020. nov. 10. 14:06
 8/15 A kérdező kommentje:

Már kb április óta így szedem, eddig csak egy évben max 2* kellett de akk is max 2szem.

Nagyon sok magándolog+ munka miatt elkattantam agyilag azt hiszem :(

2020. nov. 10. 14:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Kerülhetsz, de nem igazán akkor,ha alváshoz szeded. Ha jól értem azért emeled a dózist mert ettől sem alszol eleget. Akkor csak tartsd az ágyad mellett és mindig vegyél be egyet, ha felébredsz. Ha nappal nem marokszám szeded, akkor nem szállsz el. Én anno önhatalmùlag hónapokig napi 4-5 mg.t szedtem ráadásul retardot . Na az tudott olyat csinálni hogy még az arcizmaim is elernyedtek, egyből feltűnt mindenkinek. Aztán leálltam egy két évre, utána csak alváshoz használtam nappal nem. Éjjeli szedés sosem okozott szétcsùszást.

Ja hát a leszokás melós. Ha gondolod írok róla.

2020. nov. 10. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is csináltam mindenfélét nem voltam magamnál. Bár nekem ez vicces volt :D
2020. nov. 14. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!