Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin szedésétől kerülhetek...

Frontin szedésétől kerülhetek beszámíthatatlan állapotban?

Figyelt kérdés

Egyszerre ha 6 db-ot veszek be, mert úgy érzem muszáj.

S azt érzem felelőtlenül cselekszem és döntök.

2020. nov. 10. 13:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Igen nekem is vicces volt mert nem voltak gyerekeim, most van 2 és úton a 3.igy már más kontextusbòl kell megközelìtenem. De abban igazad van, hogy ha egyébként időről időre szépen le tudod tenni hosszabban, tehát nem egy hétre, akkor empirikus tapasztalatnak menő.
2020. nov. 14. 05:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem szedek egy szemet se egy hete, nem kívánom semmi. Hál Istennek 🙏🙏🙏
2020. nov. 14. 06:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd fogod. :D én 5 hónap utan kezdtem el hangokat hallani.
2020. nov. 14. 06:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha az első egy hét ilyen jól ment utána már nem lesz gond. Nekem keményebb időszakban olyan látomásaim voltak hogy egy űrállomáson vagyok, csonkolt karù embert láttam egy temetőben amint sírokat simogat és gyerekdalt dùdol, 2 napig folyamatosan vurstli zenét hallottam . Ez kb.az első hét volt, utána csak szimplán rosszul aludtam.
2020. nov. 14. 09:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Felmondtam a munkahelyemen s megszüntek a mentálisnak hitt problémák.
2020. nov. 16. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!