Soha nem lesz normális életem? Beszámíthatatlan vagyok?
Köszönd meg a szüleidnek ezt! Ha nem akarod, hogy a te gyereked is majd így végezze, változtass! Ez nem betegség, semmilyen szakember nem indokolt! Vàltoztass amìg a szülőkkel élhetsz, ez csak akarat kèrdése, rajtad mùlik senki máson.
Technika OFF! Indulj a természetbe, fuss, ismerkedj az àllat meg a növény világgal közben fokozatosan az emberekkel is.
Felismerted, hogy amit teszel nem helyes, ez dijjazandó!
Mostmár csak egy legyen előtted:
TE DÖNTÖD EL INNENTŐL MI LEGYEN VELED azt viszonyt ne feledd: A szülők örökké nem fognak élni, ne akarj nagyot zuhanni.
"A virtuális világ menekülés a valóságból, bár ezt biztosan te is tudod. Mint ahogy az alkoholisták elmenekülnek a világból az "alkoholos mámorba", úgy te pedig ebbe."
Sajnos nálam ez kombinálva áll fenn... :( Egyik nincs a másik nélkül... Vagy legalábbis ha csak alkohol van, úgy egész jó, de ha "kockulok", az józanul dög unalom... pedig szeretem, de amióta rájöttem, hogy ha kombózom a kettőt, sokkal jobb, azóta utálok józanul játszani... hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!