Szerintetek pánikbetegségem van?
szia! teljesen így vagyok én is, de engem 16 éve kezelnek a pszichiátrián és semmit nem használ
csak lelassítanak, elálmosítanak a gyógyszerek, meg némelyiktől rettenetesen rosszúl vagyok. most nem is szedem, mert ujjakat kaptam és nem mertem bevenni.nagyon megértelek, ha akarsz velem levelezni, megbeszélhetjük, akkor adok címet
mik a tünetek?
ha ezek, akkor pánikbetegség, ha "csak" szimplán a haláltól félsz, ezért beképzeled magadnak, hogy beteg vagy és meg fogsz halni, akkor hipohonder..
1. válaszoló vagyok, a link alapján az vagyok :'( 14 ből 13 megszokott lenni:'(
Megfogok halni?:'(
dehogy fogsz meghalni. Te mint írtad, sötétben félsz egyedül, főleg ha ijesztő dolgot néztél elötte, és olyankor bepánikolsz, hogy mi fog történni.
Viszont ha olyan súlyosnak érzed a helyzetet, hogy nem tudsz felülkerekedni rajta, akkor érdemes orvoshoz fordulni, bár a doki teletöm mindenféle bogyóval, és ki kérdez, hogy mi a gond.
ha ezt elolvasod, rájössz, hogy talán ez nem is pánikbetegség, hisz nálad van oka a félelemnek, tehát nem csak úgy spontán, minden ok nélkül tör rád a félelem.
ez van nálam. csak nem elég h pánikbetegség, pánikrohamok, mellette kemény stressz, depresszió, hipochondria... úgy minden, rendesen kín az életem. Halálfélelem nekem is van, olyan a lelkivilágom, kedélyállapotom h megfogok halni, napokon belül és ez tuti! Szóval ez jár a fejembe. Gondolat elterelés nem megy, mert ez tölti ki mindennapjaimat. Minden estre pánikroham, ha meg nem jönne, előidézem, addig gondolok rá. Nincs kedvem semmihez, senkihez, nincsennek céljaim, és rohadt sz*r érzés :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!