Hogyan hagyjam abba a tanulást és kezdjek új életet?
Jelenleg programozást tanulok egyetemen és autodidakta munka mellett, előtte mást tanultam.
Egyre kisebb esélyt látok arra, hogy ezzel valaha is elhelyezkedjem.
Jelenleg egy olyan cégnél dolgozom, ahol az IT a szükséges rossz és egy elavult szoftvernek vagyok a "mindenese". Gőzerővel, de 0 sikerrel keresek normális munkahelyet, persze hiába vagyok 1 éve "fejlesztő", ha a meglévő tapasztalatom semmit se ér. Mostmár tesztelői állásokat nézek és csak azokra hívnak be, ha behívnak.
Az a gond, hogy totálisan ki vagyok égve.
Az életemben a tanuláson kívül nem sok dolog történik, történt.
Pénz alig, szingli vagyok, egészség nincs, a barátok szépen kopnak le. Sikertelenség és kudarc mindenütt.
Ja, volt autóm, amit eladtunk, mert autóvezetésre se vagyok alkalmas.
Idegileg, lelkileg roncs vagyok, bizony elég gyakran öngyilkossági gondolatokkal.
Én elvileg autista vagyok. Nem diagnosztizált, de kb 1000%.
Mondjuk segíteni tényleg szükséges.
Nekem az a gondom, hogy az ember, mint olyan alapvetően agresszív, önző, lusta, az ősi, állati ösztönök szerint él, nem előrelátó, nem empatikus.
Aztán vannak a kivételek. Tényleg vannak, tudom. Csak a kivétel a kevesebb.
A nárcizmus korát éljük sajnos.
Én adhd vagyok ám, autizmus spektrumján van, vagy mi. Néha annak is érzem magam, a humorom olyan, hogy legtöbb esetben kiégve néz rám a másik, hogy "mivan?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!