Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon kínos, ha pszichiáterné...

Nagyon kínos, ha pszichiáternél elkezdek sírni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sok év után most jutottam el arra a pontra, hogy belássam, segítségre van szükségem.

Viszont mindig tagadásban éltem, és ahogy a hozzám legközelebb állók feszegették a mentális állapotom érintő témákat, tehát az igazságot, zokogásban törtem ki.

Anno kamaszkoromban voltam egyszer már orvosnál, ott is többször elsírtam magam, ha olyan kérdést tett fel, ami "betalalt" . Nagyon kellemetlennek éreztem.

Előre is köszönöm a válaszokat!

26l

2020. okt. 26. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem. Ő pont olyan szakember, aki sokszor lát sírni beteget.
2020. okt. 26. 13:53
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem. A sírás egyébként, sosem szégyen. Aki ezt gondolja, azzal van a baj. Én is sírtam már szakembernél. Ez ilyen. Ez van. Vannak dolgok amik érzékenyen érintik az embert. De utána jobb lesz. Ez is a feldolgozás része vhol. Sőt szakemberhez sem ciki járni. ;)
2020. okt. 26. 13:57
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Pszichiáter vagyok, napi szinten sírnak nálam páciensek. Nem kínos egyáltalán.
2020. okt. 26. 13:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek!
2020. okt. 26. 14:06
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
de a pszichiáternél miért sírsz? Az nem beszélget veled neki nem az a dolga. pszichológusra gondolsz?
2020. okt. 26. 14:58
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
5-ös...akkor mi a dolga a pszichiáternek?
2020. okt. 26. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
40%

Nyugodtan sírj csak. Egyáltalán nem gáz és nem is meglepő.

Én pszichoternél az első alkalmat elejéről végéig átsírtam. És pszichológusnál is előfordult többször sírdogálás.

Ez benne van.

Vigyél jó fajta zsepiből sokat. Az ottani (ha tb-s), akkor lehet hogy vékony.

2020. okt. 26. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

#6!

Az orvos, gyógyszert ír fel. Praxisa van. A kérdező pszichológusra gondolt, csak sokan össze keverik.

2020. okt. 27. 10:56
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
No ezt a tévedést szerettem volna tisztázni, jártam kognitív terápiára pszichiáterhez. Semmilyen gyógyszert nem írt fel. Kár, hogy ez róluk az elhíresült vélemény.
2020. okt. 27. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Szükség szerint ír fel. De nem ez a lényeg hanem, hogy a pszichiáter orvos a pszichológus nem.

Úgy kellett volna írnom, hogy gyógyszert "írhat" fel.

2020. okt. 27. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!