Nagyon kínos, ha pszichiáternél elkezdek sírni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sok év után most jutottam el arra a pontra, hogy belássam, segítségre van szükségem.
Viszont mindig tagadásban éltem, és ahogy a hozzám legközelebb állók feszegették a mentális állapotom érintő témákat, tehát az igazságot, zokogásban törtem ki.
Anno kamaszkoromban voltam egyszer már orvosnál, ott is többször elsírtam magam, ha olyan kérdést tett fel, ami "betalalt" . Nagyon kellemetlennek éreztem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
26l
2020. okt. 26. 13:47
11/14 A kérdező kommentje:
Pszichiaterre gondoltam, nem kevertem ossze. Ahogy irtam, mar voltam. Hosszú beszelgetesunk volt es javasolt tovabbi "beszelgetos" terapiat is, de nem voltam nyitott ra mar akkor sem.
2020. okt. 27. 13:54
12/14 A kérdező kommentje:
Illetve ismerősöm mar fekudt is bent az osztalyon, ahol különféle csoportterapiakat tartottak, amelyek nem arról szoltal, ki kapja be elobb a felirt orvossagot 😄
2020. okt. 27. 13:58
13/14 A kérdező kommentje:
És nem utolsó sorban hálásan köszönöm a támogató komnenteket!
2020. okt. 27. 13:59
14/14 Dorci1999 válasza:
Pont ők azok akik előtt a legkevésbé ciki sírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!