Mindennapom küzdelem, nem tesz semmi boldoggá, nem vágyom semmire, semmit nem akarok, nincsenek céljaim. Gyakran arra gondolok mennyivel könnyebb lenne nem élni..Többször megfordúlt, megfordúl az öngyilkosság a fejembe. Elmúlik ez az állapot valaha?
Neked sem a mentális betegségek kategóriát kellene böngészned, ha ennyire szeretsz gúnyolódni...
Legyen ez az egyetlen örömöd.
Én csatlakozom a 3.-ik válaszolóhoz!
Igaza van ebben az életben csak átutazók vagyunk és és az élet csak egy próba , hogy méltó vagy e az örök életre vagy az örök szenvedést érdemled !
Az út Istenhez Jézus
Jézus az igazság és ha szánnál rá pár percet te magad is meg győzödnél róla .
Azért vagy ilyen boldogtalan mert elutasító és önsajnáló vagy nem valód be ha hibázol és nem akarsz a falak mögé nézni csak magad sajnálni és ha valaki támad téged te is azzonal támadsz ezt nem szabad így ! Biztos ismered okos enged szamár szenved
Ez így is van . Azt kapsz amit adsz én azt tanácsolom neked szeresd jobban az embereket térj meg és kövesd Jézust ő meg bocsájt minden bűnödet és ne vedd ezt viccnek mert ez így van Jézus el és lát minket és nagyon szeret téged is és engem is ! És én nagyon szeretem őt ❤️ Kitartás és próbálj meg a jó irányba változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!