Mit lehet tenni ha szorongok az emberek miatt?
Nem tudok nyugodtan kilépni a házból, ha meglátok egy embert egyből elfognak a rossz érzések: biztos azt gondolja milyen csúnya, szerencsétlen vagyok, furcsán sétálok stb.
Így nem tudom élvezni ha menni kell valahova otthon érzem magam a legjobban amikor megpróbálom kizárni a külvilágot és elvagyok magamban.
Viszont nem lehet mindig otthon lenni, boltba menni már nem olyan nehéz de ügyeket intézni bármilyen olyan helyre menni ahol emberekkel kell beszélni maga a pokol. Ilyenkor gyorsan ver a szívem, izzadok, remeg a hangom, szédülök, hányingerem van... Telefonálni nem tudok szinte, általában fel se veszem ha nem tudom ki hív.
Az a legrosszabb az egészben, hogy csak szeretnék normális életet élni, nyugodtan beszélgetni emberekkel mert mindezek ellenére nagyon magányos vagyok. 😢
De nem megy hiába próbálkoztam mert szó szerint fizikailag rosszul vagyok ilyenkor. És így mindennap szenvedés már arra is gondoltam, hogy bárcsak meghalnék ha ez így megy tovább nem akarok tovább élni...
Nem tudom hátha valakinek aki hasonló dologban szenved van valami tanácsa, hogyan lehetne jobb 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!