Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongó, önbizalom hiányos...

Szorongó, önbizalom hiányos emberek! Nektek miben segített a pszichológus?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne, hogy a terápia végeztével hogyan változtatok meg/változott meg az életetek, miben fejlődtetek.

2020. febr. 19. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Abban, hogy ráébresztett, semmiben nem tud segíteni, magamnak-magamtól kell leküzdenem a szorongásaimat, mindenféle bogyók, meg orvosok nélkül. És hálás vagyok neki, mert ez sikerült is.
2020. febr. 19. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Pszichológustól nem kaptál amúgy sem bogyókat, sem orvosi beutalókat.
2020. febr. 19. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
A pszichológus nem orvos. Neki azért fizetsz hogy meghallgasson de mentális betegségekkel semmit nem tud kezdeni. Ő tényleg csak ott ül és hallgat. Én is beleszaladtam ebbe de rájöttem hogy egy bölcsész szakon végigbukdácsolt diszkó3.14 csa nem fog tudni segíteni és inkább szakemberhez fordultam és az volt ami fordulópont volt az életemben. Ha nem komoly az állapotod azon temagad is segíteni tudsz, ha már olyan szinten vagy hogy ez nem megy akkor hahyd a kuruzslókat és fordulj orvoshoz.
2020. febr. 19. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
A pszichológus akkor tud segíteni, ha kiképzett terapeuta.
2020. febr. 19. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincsenek kozeli barataim, de ha lennenek, akkor se szeretnek a problemaimrol beszelni se nekik, se csaladtagjaimnak...Valahogy szegyellem kicsit, oke, nem a vilagvege, hogy ilyen vagyok, de a zarkozottsagom elegge gatol. Szoval annyiban segit, hogy van kivel beszelgetned, kiadnod magadnol - ami sokat jelenthet, mert minel jobban elfojtod annal rosszabb. De tenyleg csak onerobol tudsz valtozni. Bar akinek ilyen a szemelyisege szerintem sosem lesz egy magabiztos, nagyhangu egyeniseg, vagy legalbbis nem idegenek elott, ido kell a feloldodashoz.
2020. febr. 19. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:
10%
Mágián kéne égetni őket. Százezreket csalnak ki emberektől. Semmit de semmit nem segített nekem sem.
2020. febr. 21. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Vicces, hogy az emberek elmennek a pszichológushoz és várják a csodát. Képzeljétek, a pszichológus segít, de NEKED kell megoldanod. Ettől még nem kuruzslók.
2020. márc. 6. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Egy pszichológusnak igenis lehet haszna. A gond azzal van, hogy emberek azt hiszik ők valamiféle bolti eladók, akiknek fizetsz, cserébe ők a kezedbe nyomják a kész terméket.

Egy pszichológus csak a recept hozzávalóit árulja el, de azt, hogy hogyan főzöd meg az ételt, az már a te feladatod!

2020. jún. 1. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!