Öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim vannak. Hogyan adjak még egy utolsó esélyt magamnak?
Azon őrlődöm, hogy mit is kellene tennem. Egyre jobban foglalkoztat a halál gondolata. Mármint ha elkezdem felsorakoztatni az érveket, hogy jobb-e tovább küzdeni vagy inkább kiszállni az egészből akkor már többségben vannak a megoldhatatlan problémák. Ha valami pozitív is van az életemben akkor biztos hogy rövid időn belül elromlik és csak rosszabb lesz. Eddig például a vezetés okozott örömet, de sikerült egy rossz parkolással defektet csinálnom ami csak egy lavinát indított el megint, mint lelkileg hogy ezt elszúrtam és persze anyagilag is.
Holnap kell vissza mennem a pszichológusomhoz de nem tudom, egyrészt hogy menjek e vagy ha megyek el merjem e neki mondani hogy mennyire rosszúl vagyok... félek hogy rossz néven venné ezt.... Mármint hogy megharagudna mert ezt akarom tenni magammal...
Sosem godoltam hogy öngyilkos akarok lenni...de jelenleg semmi más kiutat nem látok ebből a helyzetből.
És már nem is azon gondolkozom igazán, hogy megtegyem e, hanem sokkal inkább azon, hogy hogyan...
Szerintem adj egy esélyt a pszichológusodnak, és próbáld meg őszintén elmondani, hogy vagy. Ha tényleg jó szakember, tud majd segíteni.
Közelebbi barátod van esetleg? Olyan aki nagyjából tudja, mi van veled? Érdemes lenne egy jobb baráttal is beszélni, kimozdulni. Hidd el, ha nem is sokat, de segítene.
Kitartást, és ne dönts elhamarkodottan!
Őket biztos nem fogod terhelni. Esetleg próbáld ki hátha segít!
Mik azok a megoldhatatlan problémák? Munkanélküliség, cél nélküliség?
Saját tapasztalatomból beszélek, nekem a hitre jutás segített megerősödni, nem öngyilkosnak lenni, hanem megküzdeni a nehézségekkel. Egészen más ha szellemi oldalát kezded vizsgálni a problémáknak, amik a világban illetve az életedben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!