Öngyilkossággal való fenyegetőzés után lehet rá precedens, hogy valaki megússza az adósságot?
A precedenst felejtsd el, itthon nem így működik a jogrendszer (igazából sehogyan nem működik, de ez részletkérdés)
Aláírtad a szerződést, be kell tartani.
"Ha tényleg így van, ahogy írod, akkor elmennék eladónak, vendéglátásba. Szerintem csak borúsan látod a helyzetet."
Ma már egy takarítónőnek is higiéniai asszisztens OKJ kell. Esélyem sincs eladónak. Főleg, hogy olyan béna vagyok, hogy még a pénzzel is nehezen bánok. Aldi-s árufelöltő volt még a fejemben, az talán nem lenne nehéz, de ott is kasszázni kell, az meg a halálom. Még vásárlóként is izzadni szoktam ott.
Nálunk érettségit kértek takarító nőnek. Ez a rendőrség, mert oda nem akartak valamisík bolondot felvenni, egyébként az sem.
Hát a pénzezés még mindog jobb, mint az öngyilkosság! :) Árufeltöltő az eléggé fizikai, emelgetni kell stb.
Mégis miből diplomáztál? Így nem tudok segítemi sem, vagy nem használható?
Irodai munka esetleg?
Nem kifogást kell keresni, hanem elkezdeni végre dolgozni.
Tudom, hogy mindenre van kifogás, de lépni kell, ha nem akarod, hogy az idő lejárta előtt behajtsák a pénzt.
Ha jól gondolom, akkor neked amúgy már felmondtak a hallgatói szerződést, hiszen a képzési idő másfélszerese alatt nem lett meg a diploma. Ekkor még lehet egyezkedni arról, hogy le szeretnéd dolgozni. Ezt már elintézted vagy vársz a csodára?
Utolsó!
Azt írja, hogy végzett, diplomája lett. Csak nem mondja meg miből, de mindenhez "alkalmatlan". Azaz nem kell visszafizetni semmit sem. Meg nem értem, mi ez a félév. A következő 20 évben kell ledolgozni, nem azonnal. Nem értem ezt az egészet, valamit nagyon benézett a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!