Visszatért volna a depresszióm?
Figyelt kérdés
Két éve annak,hogy depressziót diagnosztizáltak nálam az orvosok. Voltam vele kórházban is három hetet azóta gyógyszereket szedek. Egy darabig úgy éreztem minden rendben van velem a szakemberem is úgy látta,hogy jobban vagyok ezért azt tanácsolta,hogy hagyjuk abba a terápiámat. Nos úgy érzem ez nem volt olyan jó ötlet. Ugyanis amióta kijöttem a kórházból nem nagyon látott orvos főleg mióta van ugye ez a koronavírus. Én is úgy éreztem,hogy jobban vagyok viszont most újra előtört bennem a depresszió legalábbis szerintem folyton csak aludnék bármennyit alszom ne álmos vagyok, a motiváciomat elveszítettem selejtesnek érzem magam másokhoz képest,gyakran ingerült vagyok,vannak sötét gondolataim,amik eddig boldoggá tettek azok a dolgok rég feledésbe merültek semmi nem köt le, a legkisebb problémámból is túl nagyot csinálok folyamatosan azon jár az agyam ki mit gondolhat rólam. De ami a legborzasztóbb,hogy visszatért a bulimám is amit igyekszek kontrollálni mert tudom,hogy tönkre vágja a szerezetemet de nem nagyon megy. Gyakran elkap a sírás mivel úgy érzem sose leszek ugyan olyan ember mint a depresszióm előtt. A szeretteimet nem akarom folyamatosan zaklatni a problémáimmal viszont úgy érzem,hogy visszatért erősen a depresszióm. Orvos a járvány óta nem látott mivel nem rendel de úgy érzem ebbe egyszerűen megbolondulok.Szerintetek is visszatért a depresszióm és kezelni kéne?Úgy érzem jót tenne egy szakemberi elbeszélgetés de mint mondtam a régi dokimhoz nem tudok sajnos fordulni a járvány miatt.Mit tegyek,hogy jóban legyek? Keressem fel emaliba az régi szakemberemet hátha úgy tud segíteni?Teljesen reményveszett vagyok már..2020. okt. 19. 14:30
1/4 anonim válasza:
Keress fel egy másik szakembert, jelenleg is van lehetőség kezelésre.
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első is írta, mindenképp keress fel egy másik szakembert
4/4 anonim válasza:
Nem szabad abbahagyni a gyógyszert. Ezis azt bizonyítja hogy a legtöbb ember nem tud kigyógyulni a depresszióbol. Sajnálom de ez van. Nagyon nagyon ritka ha van aki gyógyszermentesen él és nem esik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!