Évek után újra érzem a depresszió visszatértét. Van valami ötleteket, tapasztalatotok, hogy mit tehetnék?
28 éves vagyok, 17, illetve 21 éves koromban depresszióval kezeltek, korábban csak kórházban, másodszor már pszichoterápiás intézményben.
Tavaly novemberben orvossal egyeztetve (fokozatosan) elhagytam az addig évekig szedett Brintellixet, ami gondolom, hogy bevált, javarészt jól éreztem magam a bőrömben.
A hetekben munkanélküli lettem, és elkezdtem azt érezni, hogy süllyedek vissza, így újra elkezdtem szedni (orvossal egyeztetve, ~2,5 hete, 5mg-ot) Brintellixet. (Az elmúlt 3 nap már kettőt vettem be.)
Már interjúkra is nehezen tudtam eljárni, mégis sikerült bekerülnöm egy jónak tűnő helyre (viszont nagyok az elvárások). Holnap, azaz hétfőn kezdek, de napok óta alig tudtok enni, szinte csak fekszem, hányok, az alvás sem nappal, sem éjszaka nem megy, nyugtatóval (Frontin) sem, folyamatosan mérhetetlenül feszült vagyok, és csak arra tudok gondolni, hogy semmi sem fog összejönni amiatt, ahogy most vagyok.
Olvastam olyanokat, hogy 2-3 hét után a gyógyszer mélyebbre küldi az embereket, és utána hoz javulást. Most konkrétan azt érzem, hogy mindentől és mindenkitől messze, csak hányni, és sírni szeretnék.
Próbálom kicsit kikapcsolni az agyam, de képtelen vagyok rá. Rettenetesen aggódom, hogy holnaptól mi vár rám, és nem tudom, mit kellene tennem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!