Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Barátnőm megcsalt, hogyan...

Barátnőm megcsalt, hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
Szakított velem írásban de már azelőtt össze is jött egy sráccal. Nem tudom miért, nem mondott semmit, letiltott mindenhonnan, én meg itt pusztulok meg a tehetetlenségben 😞 mit tudnék tenni 😞 még mindig szeretem, egyik napról a másikra ezt nem tudom megváltoztatni.

2020. okt. 17. 20:45
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Engem fél éve csaltak meg 3 éves kapcsolatban, de ennek köszönhetően sokat tudtam meg önmagamról és hogy hogyan viselkedek egy kapcsolatban (mennyire tudok szeretni valakit, mit tennék meg érte, mik a szükségleteim az ágyban, mennyire és mivel tudnak az emberek elvarázsolni engem stbstb).

Gondolj erre, hogyha ez az első kapcsolatod (lényegében m1, hogy hanyadik, de nekem ez volt az elsőm), akkor inkább mindig pozitívan gondolj vissza erre, mint egy kemény leckére (nehogy visszamerj menni hozzá), húzd meg a határaidat, ismerd fel időben, hogy ki a csaló fajta és ki mennyire tisztelhet téged, becsülhet meg téged. Bízz a megérzéseidben. Fontos, hogy hagyd magad mögött a múltat, ne ez alapján ítéld meg a következő kapcsolatot, hogy: áh, majd ő is biztos megcsal stb, mert ez nem így működik. Vagyis pontosítok: ha a szerelemre gondolsz, akkor mindig pozitívan képzeld el a következő imádottad, hiszen mindig az vonzod magadhoz, amire a legtöbbet gondolsz. Gyakorold a pozitív gondolkodásmódot. Ezzel már előbbre jutsz és boldogabb leszel. Esetleg priviben tudok bővebben mesélni erről és megtanítani téged erre.

2020. okt. 18. 10:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!